Ρήγας: Η πολιτική ηγεσία στο πλευρό του προσωπικού των ΕΔ

Την διαβεβαίωση ότι η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στέκεται στο πλευρό του προσωπικού εξέφρασε ο ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας στην τελετή αγιασμού του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Στρατόπεδο Παπάγου

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας παρέστη, σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στην τελετή αγιασμού του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Στρατόπεδο Παπάγου (ΥΠΕΘΑ). Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και εκπρόσωποι των Γενικών Επιτελείων.

Ο ΑΝΥΕΘΑ απηύθυνε χαιρετισμό, όπου εξέφρασε τις ευχές του για καλή χρονιά και τόνισε προς τους παρευρισκόμενους γονείς, ότι η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι κοντά στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στο πλαίσιο της πολιτικής Μέριμνας Προσωπικού.

Ο σταθμός στεγάζεται σε νεόδμητες εγκαταστάσεις η κατασκευή των οποίων ολοκληρώθηκε εντός του 2017. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, που οι γονείς τους υπάγονται στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί σε υπηρεσίες εντός του νομού Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ