Ρήγας στο ΝΝΑ: Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας

Επίσκεψη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών πραγματοποίησε ο ΑΝΥΕΘΑ Π. Ρήγας, όπου περιηγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για την αποστολή και τη λειτουργία του
 
 
«Είναι δεδομένη η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε κάθε πρωτοβουλία που συμπληρώνει, προάγει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και συνολικά το Υγειονομικό του Πολεμικού Ναυτικού».
Τα παραπάνω επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας σήμερα στο προσωπικό του ΝΝΑ κατά τη διάρκεια επισκεψής του εκεί.
Ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, και την Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Καλλιόπη Παπαλεωνίδα και τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Ιωάννη Παξιβανάκη ΠΝ, περιηγήθηκε τους χώρους του Νοσοκομείου, ενημερώθηκε για την αποστολή, τη λειτουργία του και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο του.

Στην ομιλία του στο προσωπικό ανέφερε συγκεκριμένα:

«Το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπως και τα υπόλοιπα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό σ’ όλες τις υπηρεσίες. Ένα δυναμικό που στηρίζει την πρωτοπόρα διαδρομή του Νοσοκομείου στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας τριτοβάθμιου χαρακτήρα και όχι μόνο.
Οι εργαζόμενοί του, Ιατροί, Νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό, ξεπερνούν τους εαυτούς τους αντιμετωπίζοντας με αυταπάρνηση τα καθημερινά προβλήματα. Προσφέρουν έτσι ανεκτίμητες υπηρεσίες, όχι μόνο στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος και στις οικογένειες τους, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, αναδεικνύοντας έτσι και το κοινωνικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων».

Επίσης τόνισε:
«Επιλογή μας είναι η εξωστρεφής παρουσία και λειτουργία του Νοσοκομείου, με την αναζήτηση νέων πόρων, τη βελτίωση του σχεδιασμού, την αξιοποίηση των ανθρώπινου δυναμικού, τον σχεδιασμό αποδοτικότερων υπηρεσιών και την ανάπτυξη δεσμών με την κοινωνία, μέσα στην οποία και προς όφελος της οποίας λειτουργεί.
Είναι εμφανής η προσπάθεια για προσαρμογή στις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις, καθόσον βελτιώνεται καθημερινά η αξιοποίηση των υποδομών, των υπηρεσιών και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

Έτσι λοιπόν προκύπτει ως διέξοδος, η διαρκής αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων διαχείρισης και εκμετάλλευσης των μέσων που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την ορθολογική κατανομή των πόρων. Κάτι που εσείς το έχετε επιτύχει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και γνωρίζοντας καλά τις συνθήκες, προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο και με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Αισιοδοξούμε ότι η περίοδος που μας έρχεται θα είναι γενικότερα παραγωγική.

Κλείνοντας αυτήν την παρέμβασή μου, θα ήθελα να τονίσω ότι είναι δεδομένη η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε κάθε πρωτοβουλία που συμπληρώνει, προάγει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και συνολικά το Υγειονομικό του Πολεμικού Ναυτικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ