Ρίψεις Αλεξιπτωτιστών κοντά στα σύνορα με την Αλβανία! ΒΙΝΤΕΟ

Ρίψεις Αλεξιπτωτιστών κοντά στα σύνορα με την Αλβανία έγιναν σήμερα, λίγο μετά την δημοσιότητα που έλαβε η ενίσχυση των συνόρων με Στρατό και Αστυνομία


 

Με ρίψεις αλεξιπτωτιστών και μάλιστα του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών συνεχίζει η Ελλάδα να στέλνει μηνύματα ενίσχυσης της ελληνο-αλβανικής μεθορίου.

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η ενίσχυση με Στρατό των συνόρων, και το άνοιγμα στρατιωτικού φυλακίου στα σύνορα, σήμερα πραγματοποιήθηκαν ρίψεις αλεξιπτωτιστών, από αεροσκάφος που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ιωννίνων.

 

 

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα epiruspost.gr οι εντυπωσιακές ρίψεις αλεξιπτωτιστών έγιναν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Και ξαφνικά ο ουρανός των Ιωαννίνων γέμισε αλεξιπτωτιστές.

Το στρατιωτικό αεροσκάφος έκανε τρεις ρίψεις με σκοπό την ανακατάληψη του αεροδρομίου Ιωαννίνων.

Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο άσκησης του Ελληνικού Στρατού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήπειρος: Ενισχύεται με Στρατό η Ελληνο-Αλβανική μεθόριος! Τι συμβαίνει;


 

Τριάντα άνδρες έπεσαν με τα αλεξίπτωτά τους κερδίζοντας επιφωνήματα θαυμασμού από όσους είχαν σπεύσει στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες.

Τα Επίλεκτα Τμήματα Αλεξιπτωτιστών θεωρούνται ότι καλύτερο διαθέτει ο ελληνικός στρατός αλλά και από τα κορυφαία του κόσμου.

O αριθμός ασκήσεων που εκτελεί η μονάδα είναι αυξημένος, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο είναι η συχνή εξάσκησή της με εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό, σε συνεργασία με άλλες επίλεκτες μονάδες χωρών του NATO.

Μπορείτε να δείτε πλήθος φωτογραφιών στην ιστοσελίδα epiruspost.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ