«Σας ευχαριστούμε!!!» Το μήνυμα από τον Στρατηγό Κωσταράκο σε όσους φυλάνε τα σύνορα

ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΣ

Μέσω των social media o Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους όσους προστατεύουν τα σύνορα της χώρας

Ο Στρατηγός Κωσταράκος δεν ευχαριστεί μόνο τους άντρες των Ένοπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ. και της Ελληνικής Ακτοφυλακής αλλά στέλνει και τα δικά του ιδιαίτερα μηνύματα για την αυταπάρνηση τους στο καθήκον της προστασίας των συνόρων της χώρας.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης που έκανε ο Στρατηγός Κωσταράκος:

Συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις , την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική Ακτοφυλακή που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας και μας προστατεύουν όλους, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με τις πολιτικές που εφαρμόζονται.

Είναι και μόνιμοι και επαγγελματίες και κληρωτοί. Είναι τα παιδιά μας, κατάγονται από όλα τα μέρη της Ελλάδος, προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πρέπει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτούς, να τους στηρίζουμε και να τους υποστηρίζουμε πάντα, ηθικά και υλικά, με μέσα και δυνατότητες, γιατί είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους και στη πατρίδα.

Κι αν εμείς παραμένουμε ελεύθεροι να εργαζόμαστε, να αναπαυόμαστε, να ερωτευόμαστε, να διασκεδάζουμε ή να τσακωνόμαστε, το οφείλουμε σ αυτούς που θυσιάζουν το χρόνο τους και τη δραστηριότητα τους και αν απαιτηθεί θα δώσουν τη ζωή τους, για να συνεχίζουμε εμείς να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε ελεύθεροι και απερίσπαστοι. Σας ευχαριστούμε!!!

Για μια Ελλάδα υπερήφανη και ισχυρή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ