ΣΕΘΑ: Η «προειδοποίηση» Άδωνι μέσω twitter

Η ΣΕΘΑ θα «τα ακούσει» απο τον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς το πολιτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο.

Οι κόντρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν μπεί για τα καλά στον «κόφτη». Οι στροφές έχουν ανέβει και με τέρμα τα γκάζια η Ν.Δ. με εφαλτήριο το λαβράκι που έβγαλε ο Θανάσης Δαβάκης με την άρνηση της κυβέρνησης να ξαναδεί το θέμα με τις χήρες στρατιωτικών περνάει στην αντεπίθεση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε λίγη ώρα θα μιλήσει σε σπουδαστές της ΣΕΘΑ οι οποίοι βρίσκονται στη βουλή και έριξε την πρώτη βολή μέσω twiitter.

Η ΣΕΘΑ αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικού προσωπικού ανώτερης βαθμίδας, καθώς και στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, Λιμενικού Σώματος, Υπουργείων, δημοσίων οργανισμών και λοιπών φορέων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου Ακαδημαϊκή Γνώση στον ευρύτερο τομέα των Στρατηγικών Σπουδών. Eκ της αποστολής της η Σχολή, ως το ανώτατο στρατιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας, καλείται να επιμορφώσει – εκπαιδεύσει – διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες των σπουδαστών της, ώστε να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το χειρισμό συναφών θεμάτων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Η φιλοσοφία της εκπαίδευσης βασίζεται στην πνευματική και ακαδημαϊκή ελευθερία, καθώς και στη παροχή όλων εκείνων των γνώσεων, που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των σπουδαστών για περαιτέρω μελέτη και έρευνα. Προς τούτο τη Σχολή συνδράμουν στο έργο της με τις διαλέξεις τους σημαίνουσες προσωπικότητες της Ακαδημαϊκής κοινότητας, ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και του κρατικού μηχανισμού της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και αναγνωρισμένες προσωπικότητες από το εξωτερικό. Η Σχολή διαμορφώνοντας το ακαδημαϊκό πλαίσιο που προαναφέρθηκε και συνεργαζόμενη με αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού, ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, επιδιώκει τη συνεχή αναβάθμιση του εκπαιδευτικού της έργου, ώστε να καταστήσει ικανούς τους σπουδαστές της να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών με έγκαιρη, ορθή και κριτική σκέψη.

To μεγάλο ντέρμπι όμως θα παιχτεί όπως όλα δείχνουν το βράδυ στην ολομέλεια στην συζήτηση του νομοσχεδίου για το υπουργείο Εξωτερικών, όπου σίγουρα τα κόμματα θα αρπάξουν την ευκαιρία για μια εφ΄όλης της ύλης αντιπαράθεση.

Πυρά και απο Καμμένο

Με διαδικτυακά πυρά επιτίθεται όμως και ο Πάνος Καμμένος στο twitter κατα του Άδωνι Γεωργιάδη βάζοντας ένα βίντεο απο το youtube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ