Σκαραμαγκάς: Γιατι τρέχουν Στρατός και πολίτες

Σκαραμαγκάς: Μέσα στο ναυτικό οχυρό Σκαραμαγκά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και ιδιώτες.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, μέσω της Γραμματείας του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, θα οργανώσει  Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21.097 μέτρα),  στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού των ΕΔ και της ανάδειξης του ενδιαφέροντος των ΕΔ σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο υπόψη Ημιμαραθώνιος Δρόμος, επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί  σε μία περιοχή όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις, έχουν σημαντική παρουσία, με σκοπό την ανάληψη αναπτυξιακών δράσεων αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, που τα τελευταία χρόνια δέχεται μεγάλη επιβάρυνση.

Συμμετοχή: Στον αγώνα δύναται να συμμετέχει προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και ιδιώτες αθλητές, άνω των 18 ετών.

Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σαββάτο 10 Ιουν 17 και ώρα 17:30, με σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Διαδρομή: Ο αναφερόμενος αγώνας, θα πραγματοποιηθεί σε διαδρομή με μικρές ανωφέρειες και κατωφέρειες στην περιοχή Σκαραμαγκά – Πέραμα του Πειραιά με σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά και διαμέσου της οδού Παλάσκα επί του Ν. Οχυρού Σκαραμαγκά, έξοδος μετά το 5ο χλμ από την Πύλη Περάματος, αναστροφή στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και της Λεωφόρου Δημοκρατίας και επιστροφή αντίστροφα.

Τερματισμός: Το σημείο τερματισμού ορίζεται στην έξοδο της κεντρικής πύλης του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και θα υπάρξει χρονομέτρηση. Ως εκ τούτου, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στην παρακάτω διεύθυνση:

https://goo.gl/forms/WhtcOiTTwzIoycHe2

Τροφοδοσία: Θα υπάρξουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερά στο 5ο, 10ο,  15ο και 20ο χλμ, όπως και στον τερματισμό.

Χρονικό όριο: Το χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στις 3 ώρες και οποιοσδήποτε θα ευρίσκεται εκτός του χρονικού ορίου θα αποκλείεται από τον αγώνα.

Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει ιατρική κάλυψη του αγώνα.

Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους έξι πρώτους άνδρες και στις έξι πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους όσους τερματίσουν, θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Παραλαβή Αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον μία ώρα και 30 λεπτά νωρίτερα (16:00) για την παραλαβή των αριθμών (ΒΙΒ Numbers).

Βεβαίωση Ικανότητας: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με ιδία ευθύνη τους και έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε αγώνα δρόμου 21.097 μέτρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ