ΣΝΔ – Πολυτεχνείο Κρήτης: Ξεκινάνε συνεργασία για κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

ΣΝΔ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η ΣΝΔ μετα το Πανεπιστήμιο Πειραιά με το οποίο συνδιοργανώνει από τον Μάϊο κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επεκτείνει τη συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων συνεχίζει να επιβεβαιώνει την Υψηλού επιπέδου Ακαδημαϊκή μόρφωση που παρέχει και στα πλαίσια αυτά όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ υπέγραψε ειδικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, που αποτελεί το πρώτο στάδιο δημιουργίας του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Θαλάσσια Περιβαλλοντική Μηχανική – Marine Environmental Engineering».

Αποτελεί το επόμενο βήμα συνεργασιών της ΣΝΔ για διοργάνωση μεταπτυχιακών σπουδών καθώς το περασμένο Μάιο είχε ανακοινωθεί η οργάνωση και λειτουργία του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία» μαζί με το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΝΔ: Ξεκινάει κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Το Πρωτόκολλο υπέγραψαν ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Διαμαντόπουλος και ο Διοικητής της ΣΝΔ Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Βασιλείου Διγαλάκη και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Καθηγητές από το Πολυτεχνείο Κρήτης και τη ΣΝΔ, καθώς και αρμόδιοι Διευθυντές Κλάδων και Διευθύνσεων του ΓΕΝ.

Όπως σημειώνει και στην ανακοίνωση το ΓΕΝ: Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε Έλληνες και αλλοδαπούς φοιτητές στο ραγδαία αναπτυσσόμενο πεδίο της Θαλάσσιας Περιβαλλοντικής Μηχανικής. Το πρόγραμμα προάγει τη συνεργασία μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των διεθνών επιστημονικών οργανισμών καθώς και του βιομηχανικού κλάδου και επιχειρηματικού τομέα.

ΣΝΔ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ