98 ΑΔΤΕ: Βούλιαξαν στο χιόνι! Βγήκε στους δρόμους ο Στρατός ΦΩΤΟ

Μπορεί το κτίριο της 98 ΑΔΤΕ να είναι «κρυμμένο» πίσω απο τα χιόνια που έχουν σαρώσει την Λέσβο, όμως το προσωπικό συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντα του και την κοινωνική συνδρομή του Στρατού.

Αντιμέτωπες και με τα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις που καλούνται στο πλαίσιο του «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗ» να αναλάβουν καθήκοντα δήμων, περιφερειών, υπουργείων κτλ σε όλη την χώρα εξαιτίας του χιονιά και της αδυναμίας του πολιτικού μηχανισμού του κράτους να κρατήσει όρθια την χώρα.

Στην Λέσβο η πράγματι σφοδρή χιονόπτωση σάρωσε όπως είναι φυσικό και τις εγκαταστάσεις της 98 ΑΔΤΕ όμως τα στελέχη δεν έχουν την πολυτέλεια να απασχοληθούν με τον καθαρισμό μόνο της 98 ΑΔΤΕ αφού έχουν κληθεί να ανοίξουν δρόμους στο νησί και να βρεθούν δίπλα στους κατοίκους του νησιού.

Η μάχη δίνεται σε 24ωρη βάση και θα κρατήσει όσο κριθεί αναγκαίο προκειμένου οι κάτοικοι του νησιού να συνεχίσουν όσο γίνεται περισσότερο τις κανονικές τους ασχολίες χωρις μεγάλα προβλήματα.

Δείτε τις εικόνες με τα τροχοφόρα βαρέα μηχανήματα της 98 ΑΔΤΕ να τα βάζουν με το χιόνι για να κρατήσουν ζωντανές τις οδικές αρτηρίες του νησιού, αλλά και με το κτίριο της 98 ΑΔΤΕ να είναι κάτω απο ένα πυκνό στρώμα απο χιόνι.

Οι φωτογραφίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού εντυπωσιάζουν και θυμίζουν την κοινωνική συνδρομή του Στρατού που είναι διαρκής.

lesvos lesvos-ekso lesvos-ekso-2 lesvos-1 lesvos-2 lesvos-3

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ