Στο STAR ο Πάνος Καμμένος! Ποιοι ήταν δίπλα του;

Με στενούς του συνεργάτες βρέθηκε στο STAR ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας όμως δεν ήταν αυτή την φορά στο στούντιο.

‘Οχι στο στούντιο που βρίσκεται συνήθως αλλά στο control room εκεί δηλαδή που κάθονται οι σκηνοθέτες, οι τεχνικοί για την τιτλέζα και τις ρομποτικές κάμερες, οι αρχισυντάκτες, οι χειριστές του auto-cue, κτλ του τηλεοπτικού σταθμού STAR βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Δίπλα του ήταν και δύο συνεργάτες του υπουργού και προέδρου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου τους οποίους συνδέει μακροχρόνια φιλία απο την πολυετή συνεργασία τους στον τηλεοπτικό χώρο και κυρίως στο desk -συντονισμό στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Είναι ο Γιώργος Κούσουλας και ο Τάσος Ζορμπάς που έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το γύρισμα της οποίας και βρέθηκαν όλοι μαζί στα στούντιο του STAR.

O υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έγραψε στο twitter :«Η δεύτερη εκπομπή Αρετή και Τόλμη που θα μεταδοθεί την Κυριακή 11:30 στην ΕΡΤ1 γράφεται στα στούντιο του ΣΤΑΡ», μαζί έβαλε και μια φωτογραφία απο την διαδικασία του γυρίσματος της εκπομπής.

Πάνος Καμμένος στο STAR Γιώργος Κούσουλας Τάσος Ζορμπάς

Η εκπομπή του  υπουργείου Εθνικής Άμυνας, «Με Αρετή και Τόλμη», παρουσιάζεται απο την Βίκυ Παπαλουκά μαζί με την Αλεξία Τασούλη και όπως ανέφερε πρόσφατα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξη Τύπου:

Αρετή και τόλμη Βίκυ Παπαλουκά Αλεξία ΤΑσούλη

«Μέσα σε λίγο καιρό θα μπορέσουμε να έχουμε προμηθευτεί όλα τα μέσα που χρειάζονται προκειμένου αυτό να γίνεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Έχω έρθει σε επαφή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς και θέλω δημόσια να ζητήσω από τα κεντρικά κανάλια, αλλά και τους περιφερειακούς σταθμούς τη δυνατότητα αναμετάδοσης της εκπομπής.

Η εκπομπή, όπως έχουμε συμφωνήσει, θα μεταδίδεται την Κυριακή στις 11:30 το πρωί από την ΕΡΤ1.

Ταυτόχρονα, θα δίνεται σε όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι ελεύθερη, δηλαδή, η αναμετάδοσή της σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις δράσεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ