Στάθης Ψάλτης: Αξέχαστος φαντάρος στο… μέτωπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στάθης Ψάλτης: Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε δώσει ρεσιτάλ και στο ρόλο του φαντάρου που γυρνάει από το μέτωπο. Η ταινία «Ψηλός, Λιγνός και Ψεύταρος» είναι αξέχαστη.

Βασικά…καλησπέρα σας.

Πολύ πρίν το facebook και τα κινητά ο Στάθης Ψάλτης δημιουργούσε μόδες και ατάκες που γίνονταν πασίγνωστες σε όλη την χώρα λίγες ώρες μετά την προβολή των ταινιών του στους  σαφώς περισσότερους σε σχέση με σήμερα κινηματογράφους που υπήρχαν σε κάθε πόλη της χώρας.

Οι Κούλες όλης της χώρας είχαν να το λένε. Και οι Κυριάκοι. Γιατί το φώνζε αυτός και λη η Ελλάδα «Κούλαααα πολύ @@@@παίδο ο Κυριάκος»

Στην ταινία «Ψηλός, Λιγνός και Ψεύταρος» ο Στάθης Ψάλτης έχει αξέχαστες σκηνές στις οποίες εξιστορεί τα κατορθώματα του στην «θητεία» του.

Η πρώτη έχει να κάνει με την φωτιά που σβήνει και σώζει τους συναδέλφους του και την αποστολή τους. Φυσικά με αντισυμβατικό τρόπο. Και επίσης «φυσικά» η φωτιά έχει ανάψει από το δικό του σπίρτο.

Η δεύτερη με την «αποστολή» του να ενημερώσει τους γονείς συναδέλφου του για την απώλεια του στο μέτωπο. Και αυτή η εξιστόρηση γίνεται αντισυμβατικά.

Ε μετά από αυτές τις περιπέτειες λογικό είναι ο Πίπης Παρλαπίπης να γυρίσει τραυματίας από το μέτωπο!

Η εξόδιος ακολουθία του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, θα γίνει δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου, τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 15:00 από το κοιμητήριο Ζωγράφου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ