Στήριξη από όλα τα κόμματα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα ζήτησε με δήλωση ο Ναύαρχος Αποστολάκης

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σε δήλωση με πολλά μηνύματα προχώρησε ο ΑΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης λίγες ώρες πριν αναλάβει καθήκοντα ΥΕΘΑ. Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι
 
«Είμαι άνθρωπος της ευθύνης και έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου όσο βαριές και αν είναι» δήλωσε ο ΑΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης λίγες ώρες πριν αναλάβει καθήκοντα υπουργού Εθνικής Άμυνας
Η κατασταση είναι δύσκολο, σημείωσε και γι΄αυτό απαιτείται συναίνεση ενοτητα και συνεργασία. Ο Ναύαρχος θεώρει τίμη την πρόταση του Πρωθυπουργού και το ευχαρίστησε  σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το καθήκον που έχει αναλάβει όπως μέχρι σήμερα μακριά από κόμματα και πολιτικά και κάλεσε σε στήριξη από όλα τα κόμματα τονίζοντας συγκεκριμένα: «Προσβλέπω στη συνεργασία όλων των κομμάτων για το καλό της πατρίδας»
Ο Ναύαρχος Αποστολάκης τόνισε ότι τελειώνουν όλα τα διαδικαστικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ ώστε να προχωρήσει η αποστρατευσή του και να υπουργοποιηθεί και δε θέλησε να πεί κάτι για τις κρίσεις των Αρχηγών.
Ο ΑΓΕΕΘΑ θα έχει συνάντηση αυτή την ώρα με των Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα λίγες ώρες πριν αναλάβει τα καθήκοντα του ΥΕΘΑ. Εκεί προφανώς θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για τις κρίσεις που θα ακολουθήσουν και για τον νέο ΑΓΕΕΘΑ αλλά και για τους υπόλοιπους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ