Στις ΗΠΑ ο Καμμένος για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Επαφές στην Ουάσιγκτον προσδοκά να κάνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου


 

Στις ΗΠΑ αναμένεται να βρεθεί μέχρι το τέλος του μήνα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα έχει επαφές στο αμερικανικό Πεντάγωνο και θα αντιπροσωπεύσει την ελληνική κυβέρνηση στην εορτή του Λευκού Οίκου για την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Αυτό μεταδίδει η ιστοσελίδα του έγκυρου δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί επίσης αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Τέξας και στη Βιρτζίνια.
Εν τω μεταξύ, στην Ουάσιγκτον για επαφές με την αμερικανική πολιτική ηγεσία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ανώτερη πηγή του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών που επιβεβαίωσε την πληροφορία, ανέφερε ότι ο κ. Κοτζιάς πρόκειται να έλθει στην αμερικανική πρωτεύουσα από τις Βρυξέλλες. Ηδη, έχει διευθετηθεί συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με Αμερικανούς επισήμους.

Στην ατζέντα βρίσκονται οι ελληνοαμερικανές σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα, το κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ