Στρατηγός Κωσταράκος: Γιατί έδωσε συγχαρητήρια στο ΓΕΣ

Ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά το μυαλό του είναι πάντα στην πατρίδα. Με ανάρτησή του δίνει συγχαρητήρια στο ΓΕΣ.

 

 

Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων των ΤΘ Ταξιαρχιών έδωσε στο ΓΕΣ ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

O διαγωνισμός που έγινε την περασμένη Παρασκευή ενθουσίασε τον Στρατηγό ο οποίος με  ανάρτησή του στο facebook έδωσε συγχαρητήρια στο ΓΕΣ που όπως λέει «αποφάσισε να επενδύσει στην αριστεία. Η άμιλλα μεταξύ των πληρωμάτων μόνο θετικά αποτελέσματα θα εχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαγωνισμός αρμάτων μάχης – 36 εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ο Στρατηγός Κωσταράκος γράφει αναλυτικά στην ανάρτησή του: «Διαγωνισμός Ουλαμών Αρμάτων των ΤΘ Ταξιαρχιών.Μια εξαιρετική δραστηριοτητα. που αναβαθμιζει τον επαγγελματισμό κ την μαχητική ικανότητα των πληρωμάτων των αρμάτων μάχης.Συγχαρητηρια στο ΓΕΣ για την αποφαση να επενδύσει στην αριστεία. Η άμιλλα μεταξύ των πληρωμάτων μόνο θετικά αποτελέσματα θα εχει. Μακάρι αυτές οι συναγωνιστικές δραστηριότητες να επεκταθούν και σε αλλα τμήματα οπως οι Ομάδες ΚΔ, τα στοιχεία πυροβόλων μάχης και Α/Α Πυροβολικού, στο Μηχανοκινητο Πεζικό και οπου άλλου κρίνει η ηγεσία. Αν μάλιστα ανακοινωθούν αποτελέσματα και βραβευθούν επίσημα τα πληρώματα που πρώτευσαν (όχι ολα, μόνο οι πρώτοι γιατι αυτοι θα ειναι οι νικητές ) θα εχουμε μπει σε μια νέα εποχη για τον ελληνικό στρατό. Η επένδυση στην αριστεία εχει πάντα εντυπωσιακά αποτελεσματα. Μπραβο και πάλι.!!»

Αυτή είναι η ανάρτηση του Στρατηγού Κωσταράκου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ