Ο Στρατηγός Φράγκος κατά του ΥΕΘΑ, για την παραπομπή προς απόταξη του Λγου Τοκατλιδη, λόγω Hot-Spot

φραγκοσ τοκατλιδης

Ο  Στρατηγός ε.α. Φραγούλης Φράγκος, επιρρίπτει ευθύνες προς την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, για την παραπομπή του Λοχαγού Μιλτιαδη Τοκατλιδη στο Διαρκές Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης με το ερώτημα της αποπομπής, γιατί αρνήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία στα Hot-spot.

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο “Σεβασμός στους Έλληνες Αξιωματικούς” έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο  τ. Α/ΓΕΣ και τ. ΥΠΕΘΑ Στρατηγός ε.α. Φραγούλης Φράγκος, για την παραπομπή του Λοχαγού Μιλτιαδη Τοκατλιδη την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Διαρκές Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης με το ερώτημα της αποπομπής, γιατί αρνήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντά του στα Hot-spot:
Σεβασμός στους Έλληνες Αξιωματικούς.
Προκαλεί όνειδος η παραπομπή του Λοχαγού Μιλτιαδη Τοκατλιδη την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Διαρκές Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης με το ερώτημα της αποπομπής, γιατί απαίτησε να εκτελεί καθήκοντα που απορρέουν απο την ιδιότητα ως Αξιωματικού του Ελληνικό Στρατού και ΟΧΙ υπαλλήλου της πολιτικής προστασίας.
Οι ΜΚΟ που λυμαίνονται τα περίπου δυο δις ΕΥΡΩ γιατί υφίστανται και έχουν υποκαταστήσει τις κρατικές υπηρεσίες…
Η πράξη της παραπομπής για απόταξη όχι απλά δεν είναι σύννομη, αλλά προσβάλει το κύρος του Έλληνα Αξιωματικού που έχουν φτωχοποιήσει οι μνημονιακές κυβερνήσεις.
Δεν είναι κράτος δικαίου αυτό και η ευθύνη βαρύνει την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, διότι μετά την συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων για την συγκρότηση των Hot Spot όφειλαν να αποδεσμεύσουν άμεσα το στρατιωτικό προσωπικό και να επιστρέψει στα καθήκοντα του, όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί, δηλαδή προάσπιση της Αμύνης της χώρας..
Δεν είναι «ορντινάτσες» ουδενός τα Στελέχη και οι στρατεύσιμοι, ούτε τσιφλίκι κανενός οι Ένοπλες Δυνάμεις…
Φ Φραγκος
Στρατηγος ε.α.

ΣΣ: Ο Λοχαγός Μιλτιαδης Τοκατλιδης είχε αθωωθεί από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ