Στρατηγός Ζιαζιάς: Εκτός των αεροπλάνων, απαιτείται πολιτική βούληση, εθνική ομοψυχία και στήριξη του προσωπικού των ΕΔ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ RAFALE

Του Στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά, επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ*

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ …..ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ!!!!!! ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ!!!!!!!

Με μια συμβολική πτήση, πάνω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, «χαιρέτησαν με σεβασμό» όλους τους Έλληνες και προσγειώθηκαν  στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, τα πρώτα 6 μαχητικά αεροσκάφη ΡΑΦΑΛ , από τα 24 ιδίου τύπου,  που προμηθεύτηκε η Χώρα μας από την Γαλλία .

Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για την Πολεμική μας Αεροπορία και γενικότερα για τις τις ΕΔ μας. Είναι λογικο ο κάθε Έλληνας να νοιώθει υπερήφανος  για την ενίσχυση του οπλοστασίου μας, καθώς ισχυρές από κάθε άποψη ΕΔ, σημαίνει Χώρα ισχυρή .

Συγχαρητήρια στην πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμυνης !!!!!!! Μαζί με τη σημερινή άφιξη των νέων αεροσκαφών , εύχομαι  να αφιχθεί και το υπερόπλο της πολιτικής αποφασιστικότητας για χρήση τους , όποτε ύπαρξη εθνική ανάγκη !!!!!!

Τα άξια στελέχη της ΠΑ και των Ενόπλων Δυνάμεων που προασπίζουν την εθνική μας κυριαρχία έχουν τις ευχές όλων των Ελλήνων. Ευνοϊκοί ας σταθούν οι άνεμοι στα φτερά τους κι ο Θεος προστάτης  τους!!!!

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ταγούς της χώρας ότι όσα αεροσκάφη και αν προμηθευτούμε , όσα πολεμικά πλοία και αν αποκτήσουμε ,χωρίς ΟΜΟΨΥΧΙΑ και εθνικό ΦΡΟΝΗΜΑ τίποτα δεν θα πετύχουμε ΩΣ ΕΘΝΟΣ , ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ  …..

Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι το κύριο  ηθικό στοιχείο της στρατιωτικής ισχύος αναφέρεται στο προσωπικό που  συγκροτεί τις ΕΔ , ειδικά  τα στελέχη όλων των βαθμών , από τα οποία εξαρτάται η αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων και η υλοποίηση μιας αξιόπιστης στρατηγικής Εθνικής Άμυνας. Το προσωπικό αυτό οφείλει η Πολιτεία να το περιβάλλει με ξεχωριστό ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη και να λαμβάνει κάθε μέριμνα για την στήριξη του και τη διατήρηση του σε υψηλό επίπεδο , από πλευράς κύρους, συνοχής και αποτελεσματικότητας αλλά και επιπέδου διαβίωσης. Είναι ουτοπία να θεωρείται ότι είναι δυνατόν να υλοποιηθεί οποιαδήποτε στρατηγική εθνικής άμυνας με Ένοπλες Δυνάμεις , τα στελέχη των οποίων νιώθουν παραμελημένα και απαξιωμένα ηθικά και υλικά.


Περισσότερα άρθρα από το Στρατηγό Κωνσταντίνο Ζιαζιά:

ΑΠΟΨΕΙΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ


 

 

  • ανάρτηση στο facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ