Στρατιώτης βραβεύτηκε γιατί βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι – Πόσα χρήματα είχε μέσα

Το καλό παράδειγμα έδωσε νεαρός στρατιώτης από τη Ρόδο, καθώς βρήκε χαμένο πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στην Αστυνομία.

 

 

Παράδειγμα προς μίμηση είναι ο νεαρός στρατιώτης Δημήτριος Μιχαλάκης, από τη Ρόδο που υπηρετεί τη θητεία του καθώς βρήκε πορτοφόλι με 3.000 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία. Μια τέτοια αξιέπαινη πράξη φυσικά δεν μπορούσε να μείνει έτσι. Χθες, Κυριακή, στη Ρόδο τον στρατιώτη βράβευσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Αιγαίου Θέμης Καλαμάτας, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος το πορτοφόλι βρέθηκε δίπλα στα καρότσια στον αύλειο χώρο μεγάλου σούπερ μάρκετ.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει δημόσια τον Στρατιώτη Πεζικού Μιχαλάκη Δημήτριο του Λουκά, κάτοικο Μαριτσών διότι την 2 Μαιου 2018 βρήκε στην Ρόδο πορτοφόλι με 3000 ευρώ και το παρέδωσε χωρίς δευτερη σκέψη στην Αστυνομία. Η πράξη αυτή έχει μεγάλη αξία ιδίως επειδή εγινε από ένα νέο άνθρωπο που Υπηρετεί την Στρατιωτική του θητεία στην Πατρίδα.

Ο Διοικητής του Α. Τ Ιαλυσού ενημέρωσε αρμοδίως τον Διοικητή της Στρατιωτικής Μονάδας στο Αφάντου όπου υπηρετεί ο Στρατιώτης και εδωσε τα συγχαρητηριά του».

Ο Πρόεδρος

Θέμης Ι. Καλαμάτας

Πηγή: rodiaki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ