Στρατιωτικά νοσοκομεία: Σε ποια έρχονται γιατροί

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία στενάζουν με ελάχιστους πόρους και πάρα πολλές ευθύνες που έχουν φορτωθεί. Σύντομα αναμένεται να ενισχυθεί το προσωπικό σε κάποια.

Παρηγοριά στον άρρωστο που λέγεται στρατιωτικά νοσοκομεία απο την κυβέρνηση που δεν κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να ενισχύσει ουσιαστικά με χρήματα και προσωπικό τα στρατιωτικά νοσοκομεία που μάχονται κάθε μέρα κόντρα σε αντίξοες συνθήκες.

Με απόφαση του Δημήτρη Βίτσα και του Παναγιώτη Κουρουμπλή τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) με ειδικότητα Υγειονομικού ή Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας, δύνανται να τοποθετούνται με διαταγή του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στα Ναυτικά Νοσοκομεία Αθηνών και Πειραιώς, καθώς και στις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, μετά από αιτιολογημένη πρόταση του Διευθυντή της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία μετατάσσονται σε Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με ειδικότητα Υγειονομικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 112/2011 (Α΄246) και τοποθετούνται στα Ναυτικά Νοσοκομεία Αθηνών και Πειραιώς, εφόσον δεν έχουν αποκτήσει τίτλο ιατρικής ειδικότητας, ασκούνται για την απόκτηση τίτλου σε ιατρική ειδικότητα η οποία καθορίζεται από τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., μετά από αιτιολογημένη πρόταση του Διευθυντή της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το ερώτημα βέβαια είναι αν αρκεί αυτή η κίνηση για να λυθούν τα προβλήματα και βέβαια τι γίνεται με όλα τα υπόλοιπα Στρατιωτικά Νοσοκομεία που κάθε μέρα δίνουν τιτάνιο αγώνα χωρίς η πολιτεία να τα στηριζεί αρκετά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ