ΓΕΣ: Γιατί καλούνται στρατιωτικοί στο Επιτελείο;

Στο ΓΕΣ θέλουν να αναδείξουν την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο προσωπικό του Στρατού Ξηράς. Τις επόμενες μέρες θα «παρελάσει» απο το Επιτελείο το προσωπικό απο όλη την Ελλάδα.

Να τονώσει το ηθικό του προσωπικού αναγνωρίζοντας την αξία και τον επαγγελματισμό του θέλει το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής έδωσε εντολή να υλοποιηθεί η δράση ΄«Είμαστε Περήφανοι».

Η δράση δεν αφορά σε ένα απολογισμό έργου τονίζουν στο Επιτελείο. Αντίθετα είναι μια ευκαιρία για την παρουσίαση θεμάτων΄απο το προσωπικό του Στρατού Ξηράς, για τα οποία είναι κάποιος υπερήφανος, είτε γιατί ξεπέρασε εμπόδια, είτε γιατί σκέφθηκε καινοτόμα, είτε γιατί πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστους πόρους.

Ο απώτερος στόχος είναι αυτή η δράση να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για τους υπόλοιπους και πεδίο υγιούς ανταγωνισμού για ακόμα περισσότερες δράσεις που θα ωφελήσουν τον στρατό.

Ήδη μάλιστα τα πρώτα στελέχη του Στρατού Ξηράς που βρέθηκαν στο ΓΕΣ παρουσίασαν τις δράσεις που τους κάνουν περήφανους.

Πιο αναλυτικά όπως ανακοινώθηκε απο το Γενικό Επιτελείο Στρατού

Το ΓΕΣ καθιέρωσε τη δράση «Είμαστε Περήφανοι», όπου μία φορά το μήνα, Σχηματισμοί, Συγκροτήματα και Μονάδες, καλούνται και παρουσιάζουν στο Επιτελείο του ΓΕΣ, τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει και κάνουν το προσωπικό τους να αισθάνεται υπερήφανο.

Η δράση δεν αφορά σε ένα απολογισμό έργου. Είναι μια ευκαιρία για την παρουσίαση θεμάτων, για τα οποία είναι κάποιος υπερήφανος, είτε γιατί ξεπέρασε εμπόδια, είτε γιατί σκέφθηκε καινοτόμα, είτε γιατί πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστους πόρους.

Η έναρξη της δράσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, όπου παρουσίασαν τις δράσεις υπερηφάνειας τους:
– Η 8 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία / VIII MΠ “ΗΠΕΙΡΟΥ”
– Η 30  Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία / “ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ”
– Η 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής / “ΜΠΙΖΑΝΙ”
– Η 22 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής / “ΚΙΛΚΙΣ”
– Το 15 Σύνταγμα Πεζικού / “ΧV ΜΠ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ