Στρατιωτικοί Κεντρικής Μακεδονίας – ΕΣΠΕΚΜ : Νέο ΔΣ

Την σύσταση νέου ΔΣ μετά την αποχώρηση δυο μελών της ανακοίνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας ΕΣΠΕΚΜ

 
 
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας δημιουργήθηκε το 2013, μετά από απόφαση της Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, η οποία είχε αναγνωρίσει το δικαίωμα των Στρατιωτικών να συνιστούν και να συμμετέχουν σε σωματεία.
Έκτοτε λειτουργεί Νόμιμα έχοντας ως μέλη ε.ε. Στρατιωτικούς που υπηρετούν στα όρια της Περιφέρειας της. Μάλιστα, άμεσα έχει συμμορφωθεί με τον πρόσφατο 4407/2016 και έχει εναρμονίσει το καταστατικό της.
  Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, δεν έχει σταματήσει λεπτό το έργο της, είτε αυτό αφορά την αμέριστη στήριξη των συναδέλφων μας είτε προσφέροντας κοινωνικό έργο.
Αυτή η κρίσιμη χρονικά στιγμή για την πατρίδα μας, τους Στρατιωτικούς αλλά και γενικότερα τη συλλογική έκφραση των Στρατιωτικών, βρίσκει την Ε.Σ.ΠΕ.Κ. Μακεδονίας πιο δυνατή και πιο ενωμένη παρά ποτέ. Έτοιμη για νέους δυναμικούς αγώνες.
  Μετά την παραίτηση δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, τους οποίους ευχαριστούμε για το έργο τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία τους, ακολουθώντας όσα ορίζονται από το καταστατικό της Ένωσης, σας ανακοινώνουμε τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ. Μακεδονίας.
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπυρίδων Τζιαφέρης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Χασεκίδης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Καμπουρίδης
ΑΝ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Καναβούρης
ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννης Λαζαρίδης
ΜΕΛΗ: Μαρία Σωτηρίου, Φώτης Γεωργιάδης, Ουγγρίνης Εμμανουήλ, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου  


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ