Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Πώς «επιστρέφει» στον Στρατό

Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Οι φωνές των στρατιωτικών δεν εισακούστηκαν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αντίθετα, οι στρατιωτικοί χωρίς κέρδος θα φορτωθούν και άλλα βάρη.

 

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη του Δημήτρη Βίτσα στην τηλεόραση TV 100 στην Θεσσαλονίκη την οποία ο αναπληρωτής υπουργός συχνά επισκέπτεται.

Σε συνέντευξη του την Παρασκευή στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Πλάκα και στην εκπομπή “Πόλις Πολίτης Πολιτική” ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας μίλησε για το μέλλον του πρώην στρατοπέδου «ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ».

Όπως είναι γνωστό το πρώην στρατόπεδο έχει παραχωρηθεί από την κυβέρνηση την τοπική αυτοδιοίκηση παρά το γεγονός πως όλοι αντιδρούν.
 

Τόσο από πλευράς στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων με τους απόστρατους να δηλώνουν κάθετη αντίθεση όσο και από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Και όμως ακόμα και μετά την παραχώρηση του στρατοπέδου οι Ένοπλες Δυνάμεις το «χρεώνονται», φυσικά χωρίς κανένα κέρδος για τα στελέχη τους που απλά θα επωμιστούν και άλλα βάρη δίπλα στην αποστολή τους.

Όπως είπε ο Δ. Βίτσας μέχρι την υπογραφή της σύμβασης «θα αξιοποιήσουμε αυτόν τον χρόνο για να συνεργαστούμε για κάποιες εργασίες που μπορούν να γίνουν χωρίς κόστος από την μεριά του στρατού».
 

Έτσι ο στρατός που χάνει το στρατόπεδο θα βάλει από πάνω και προσωπική εργασία και φυσικά και υλικά που θα χρειαστούν, καύσιμα, μηχανήματα, κτλ τα οποία αν και δεν θα έχουν κόστος για την τοπική αυτοδιοίκηση θα έχουν κόστος για τις ΕΔ και φυσικά δεν θα έχουν κανένα κέρδος για την μισθοδοσία των στελεχών.

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ