Μετά το Στρατόπεδο Παύλου Μελά, ετοιμάζουν και άλλα! Δείτε πού

Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Συζητήσεις για την παραχώρηση και άλλων στρατοπέδων έρχονται στην επιφάνεια, μετά την παραχώρηση ευτελούς τιμήματος

Η παραχώρηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά με αυτούς τους όρους και η ελάχιστη ανταπόδοση που έλαβαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, άνοιξε την όρεξη των Δήμων που ρίχνουν βροχή τα αιτήματα.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η ιστοσελίδα thessnews.gr και ο δήμος Ωραιοκάστρου βρίσκεται σε συζητήσεις για την παραχώρηση τριών στρατοπέδων που βρίσκονται στα όρια του παλαιού δήμου Μυγδονίας.

Πρόκειται για τα πρώην στρατόπεδα Κουτίμαρη Α και Β, καθώς και το πρώην στρατόπεδο της Ελιάς στον δρόμο προς Μελισσοχώρι.

«Είναι μια παλιά ιστορία με την οποία ασχολήθηκα και ως δήμαρχος Μυγδονίας, ξαναενόχλησα την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όταν είδα την εξέλιξη στο Παύλου Μελά», εξηγεί ο κ. Γαβότσης στην Thessnews.gr.

Για αυτόν τον λόγο και την περασμένη Τετάρτη  υπήρξε συνάντηση με τον διευθυντή της υπηρεσίας αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας ενόπλων δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), Γεώργιο Ζησιμάτο, και τον υποστράτηγο του ταμείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κονδύλη, στο Ωραιόκαστρο.

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο thessnews.gr
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ