Αλλάζει τις ημερομηνίες κατάταξης ο Στρατός λόγω κακοκαιρίας

Ο Στρατός αναγκάστηκε να δώσει παράταση στην κατάταξη των στρατευσίμων αφού πολλά μέρη της χώρας είναι ακόμα αποκλεισμένα.

Μπορεί ο Στρατός να πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια να καθαρίσουν οι δρόμοι απο τα χιόνια όμως οσο η χώρα παραμένει βυθισμένη στο χιόνι, με ανθρώπους αποκλεισμένους και χωριά αποκομμένα απο την υπόλοιπη χώρα εξαιτίας της κακοκαιρίας, τα προβλήματα που δημιουργούνται θα πολλαπλασιάζονται. Και θα δημιουργούν αλυσιδωτά προβλήματα.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού βλέποντας πως η κατάσταση με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δημιούργησε πρόβλημα στην μετακίνηση και των στρατευσίμων έδωσε ολιγοήμερη παράταση έτσι ώστε οι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2017 Α/ΕΣΣΟ κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 11 Ιανουαρίου 2017, να γίνονται δεκτοί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών για κατάταξη ως εμπροθέσμως καταταγέντες, μέχρι και δύο (2) ημέρες μετά την προσδιοριζόμενη ημερομηνία κατάταξής τους, κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 4 του άρθρου 31 Ν.3421/05.

Το αν αρκεί για να λύσει το πρόβλημα αυτή η μικρή «χαραμάδα» χρόνου είναι βέβαια κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες που θα προχωρά η κατάταξη καθώς δυστυχώς η κακοκαιρία σε πάρα πολλά σημεία της Ελλάδας έχει αφήσει πίσω της ανοιχτά ζητήματα που δεν δείχνουν να λύνονται πριν λιώσουν απο μόνα τους τα χιόνια. Και αυτό δεν φαίνεται να γίνεται άμεσα.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ