Στρατός Ξηράς: Αυτή είναι η ΔΥΒ που φροντίζει για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στρατός Ξηράς επενδύει σε όλα τα στελέχη του. Πέρα απο τα βίντεο με εντυπωσιακές ασκήσεις υπάρχουν και οι άνθρωποι που φροντίζουν να μπορούν να γίνουν όλα αυτά.

Για να μπορούν να λειτουργήσουν όσα εντυπωσιακά βλέπουμε σε βίντεο του Γενικού Επιτελείου Στρατού χρειάζεται κάποιοι να προετοιμάζουν και να υποστηρίζουν μια σειρά απο ζητήματα της καθημερινότητας.

Ανάμεσα τους και τα στελέχη της ΔΥΒ

Προετοιμάζουν απο το ψωμί που θα φτάσει στο τραπέζι μέχρι την συντήρηση των οχημάτων που μεταφέρουν καύσιμα.

H Διοίκηση Υποστήριξη Βάσης (ΔΥΒ), εκτελεί καθημερινά στο ακέραιο την αποστολή της, με τη Σχεδίαση – Υλοποίηση – Παροχή Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας στην Περιοχή Βάσης και στην Περιοχή Ευθύνης της ΑΣΔΕΝ.

Με ρητό και οδηγό την φράση «Τα κατάλληλα μέσα ας χρησιμοποιείς στο κάθε τι, για να αιχμαλωτίσεις την επιτυχία» η ΔΥΒ δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Το 2001 κατόπιν έγκρισης του ΚΥΣΕΑ αποφασίστηκε στο πλαίσιο της Νέας ∆οµής του ΣΞ 2001-2016 η συγκρότηση στο Ν. Αττικής Σχηµατισµού επιπέδου Μεραρχίας , µε την επωνυµία ∆ιοίκηση Υποστήριξης Βάσης (∆ΥΒ).

Το 2003 καθορίσθηκαν από το ΑΣΣ οι αρµοδιότητες της ∆ΥΒ, τα βασικά στοιχεία συγκρότησης και εκδόθηκε ανάλογη οργανωτική διαταγή.

Το 2005 αποκτήθηκε πλήρης επιχειρησιακή δυνατότητα και από τότε η ∆ΥΒ λειτουργεί στο Στρατόπεδο «ΣΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΡΜΠΑ».

Δείτε το βίντεο – αφιέρωμα στην ΔΥΒ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ