Σύλλογος ΑΞΙΑ: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις – Άκαρπη η συνάντηση με Πετρόπουλο

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις που κάνει ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞΙΑ μετά την άκαρπη συνάντηση με Πετρόπουλο.
 
Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞΙΑ συνεχίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις του καθώς μετά από συνάντηση που είχε χθες με τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο, σύμφωνα με το Σύλλογο «αθέτησε την υπόσχεση, που ο ίδιος οριοθέτησε για τον Φεβρουάριο του 2019, για κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης άρσης των δυσμενών επιπτώσεων του άρθρου 12 του ν.4387/2016, που αφορά στους δικαιούχους Σύνταξης Χηρείας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞΙΑ:
Στην έναρξη της κινητοποίησης διαρκείας που ανακοίνωσε ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Πετρόπουλος κάλεσε το ΔΣ του Συλλόγου στο γραφείο του. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά διαπιστώθηκε ότι αθέτησε την υπόσχεση, που ο ίδιος οριοθέτησε για τον Φεβρουάριο του 2019, για κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης άρσης των δυσμενών επιπτώσεων του άρθρου 12 του ν.4387/2016, που αφορά στους δικαιούχους Σύνταξης Χηρείας.
25.2.2019 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞ.Ι.Α στο ΥΠΕΚΑ (2)
Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των παρόντων μελών αποφάσισε ομόφωνα να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις έξω από το Υπουργείο Εργασίας σε καθημερινή βάση. Ειδικότερα, για την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00, προσκαλεί το σύνολο των φορέων Εργαζομένων και Συνταξιούχων, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, που στηρίζουν ενεργά το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α να συμμετάσχουν την ημέρα εκείνη στην προγραμματισμένη διαμαρτυρία. Όπως κάθε φορά ο πρόεδρος ή ο εκπρόσωπος φορέα ή πολιτικός που συμμετάσχει θα του δοθεί η δυνατότητα να εκφωνήσει σύντομο χαιρετισμό.
25.2.2019 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞ.Ι.Α στο ΥΠΕΚΑ (2)
Στη συνέχεια και κατά τις 11:30 περίπου θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Βουλή. Αποφασίσθηκε επίσης όπως 10μελή αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α να επισκεφθεί τα γραφεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη. Απορρίφθηκε η πρόταση για αποκλεισμό οδών της πρωτεύουσας σεβόμενοι τους συμπολίτες μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται…
Σας χρειαζόμαστε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου και κοινωνικής ομάδας…
Για το ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α
Λαμπρινή Σαμαρά – Κύρκου
Πρόεδρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ