Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας – Τι συζήτησαν

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Η αναβάθμιση των υποδομών του 404 ΓΣΝ Λάρισας και η ενεργειακή αναβάθμιση του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς, ήταν από τα θέματα της συνάντησης

 

Την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ετέθησαν οι βάσεις για περαιτέρω ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία μεταξύ άλλων και ενδεικτικά περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση μέσω πιστώσεων της ως ακολούθως:

Από προγράμματα ΕΣΠΑ, για την αναβάθμιση των υποδομών του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, την ενεργειακή αναβάθμιση του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς, καθώς και την προμήθεια μηχανημάτων Μηχανικού για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Από το ΠΔΕ, για την επισκευή και συντήρηση του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ