Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Συνάντηση με τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή είχε η ΠΟΜΕΝΣ όπου αυτό που συζητήθηκε είναι το θέμα με το Σώμα Υπαξιωματικών.

 

Επίσημη συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή είχε την περασμένη Δευτέρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Το θέμα που συζητήθηκε ιδιαιτέρως, ήταν η δημιουργία Σώματος Υπαξιωματικών, για το οποίο ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι θα υπάρξει διάλογος, δεν θα αφορά τα στελέχη που ήδη υπηρετούν αλλά για αυτά που πρόκειται να εισέλθουν στις τάξεις των ΕΔ και δεν θα υπάρξει μισθολογική μείωση των αποδοχών τους. Στο πλαίσιο αυτό, κατατέθηκε και η πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ για την αναβάθμιση των σχολών Υπαξιωματικών ΑΣΣΥ, η οποία θα εξετασθεί από την ηγεσία του Υπουργείου. Επίσης υπήρξε η διαβεβαίωση για την εφαρμογή των προβλέψεων του νόμου 4609/19 όσον αφορά τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η δυνατότητα στην Ομοσπονδία να αναπτύξει και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των εν ενεργεία στελεχών. Στο τέλος της επίσημης συνάντησης η οποία έλαβε χώρα σε εξαιρετικό κλίμα, δόθηκε η διαβεβαίωση για επόμενη συνάντηση στο προσεχές διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ