Συνάντηση του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου με το Ρώσο Πρέσβη

Θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας συζήτησαν ο ΥΕΘΑ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Αντρέι Μ. Μασλώφ.

Σε μια πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή από πλευράς γεωστρατηγικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Αντρέι Μ. Μασλώφ (Andrey M. Maslov).

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας, καθώς και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, που επηρεάζουν την ασφάλεια και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη βδομάδα ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του ΥΠΕΘΑ Αντιναύαρχος ε.α. Κυριάκος Κυριακίδης ΠΝ, είχε επισκεφθεί τη διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής «MAKS 2019». Ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ συζήτησε με το Διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αμυντικοτεχνικής Συνεργασίας κ. D. Shugaev, ενώ έγινε δεκτός στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Στρατηγό A. Fomin, υπεύθυνο διεθνών σχέσεων, για την υποστήριξη οπλικών συστημάτων ρωσικής σχεδίασης – κατασκευής που έχουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

ΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΜΑΣΛΩΦ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ