Συνάντηση ΥΕΘΑ με τον πρέσβη του Κατάρ

Συνεχίστηκαν οι «εθιμοτυπικές» συναντήσεις του ΥΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη με πρέσβεις διαφόρων χωρών που τον επισκέπτονται μετά από αιτημά τους
 
 
Με τον πρέσβη του Κατάρ, Abdulaziz Ali Al-Naama, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο των «εθυμοτυπικών» συναντήσεων με Πρέσβεις μετά από αιτημά τους.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος του πρέσβη του Κατάρ, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο.
Να σημειώσουμε βέβαια ότι μπορεί οι συναντήσεις αυτές μπορεί να είναι ολιγόωρες αλλά σίγουρα έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό και σημασία καθώς είναι με χώρες όπου υπάρχει έντονη στρατιωτική συνεργασία η ιδιαίτερες σχέσεις και θεωρείται φυσιολογικό να θέλουν να συναντηθούν με τον νέο ΥΕΘΑ ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις απόψεις του. Στα πλαίσια αυτά δεν ήταν τυχαίο ότι συναντήσεις με τον Ευ. Αποστολάκη ζήτησαν μέχρι σήμερα μα οι Πρέσβεις των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Πολωνίας, της Αρμενίας.
Η σημερινή ήταν με τον Πρέσβη του Κατάρ με το οποίο οι σχέσεις και οι συζητήσεις δεν είναι τωρινές και αφορούν διάφορα εξοπλιστικά ζητήματα που έχουν συζητηθεί στο παρελθόν για  ανταλλαγές οπλικών συστημάτων.
ΥΕΘΑ Ε.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΤΑΡ
ΥΕΘΑ Ε.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΤΑΡ

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ