Σύνδεσμος Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας: Κοπή βασιλόπιτας

Ο  Σύνδεσμος Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2017 σε μια ιδιαίτερα λαμπρή εκδήλωση


 

Γράφει ο Νικόλαος Σκιαδάς*

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λέσχη Αξκών Φρουράς Θεσσαλονίκης, χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας από τον Σύνδεσμο Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας, συνοδεία ζωντανής μουσικής και εξαίσιων εδεσμάτων.

Περισσότερα από 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου (καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων και του καταδρομικού πνεύματος) διασκέδασαν και χόρεψαν σε εορταστικό κλίμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές κύριοι Καλαφάτης Σταύρος, Γκιουλέκας Κων/νος και Ορφανός Γεώργιος καθώς και ο Δκτής της Iης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σίμος Χρήστος, ο Δκτής της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, ο Δκτής της 71 Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ, ο Υποδιοικητής και Επιτελάρχης της Iης ΜΠ,  και εκπρόσωπος του Δκτού του Γ΄ ΣΣ/NDC-GR λόγω απουσίας του Στρατηγού Δκτή σε έκτακτη υπηρεσιακή υποχρέωση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντγος ε.α Μήττας Δημήτριος τίμησε 4 πρώην προέδρους του Συνδέσμου απονέμοντάς τους πλακέτα με το έμβλημα του Συνδέσμου, για την σημαντικότατη και ανιδιοτελή  προσφορά τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διατήρηση της ιστορικής μνήμης, την διοχέτευση της τόλμης και του καταδρομικού πνεύματος στην κοινωνία, την διατήρηση του αγωνιστικού φρονήματος και των ηθικών αξιών των ιδρυτών Ιερολοχιτών.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους τίμησαν τον Σύνδεσμο με την παρουσία τους, καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της, όπως το τμήμα της Στρατιωτικής Μουσικής του Γ΄ ΣΣ, το προσωπικό της ΛΑΦΘ, αλλά και το catering «Διαμαντής» για την εξαιρετική ποιότητα εδεσμάτων, καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση.

Σύνδεσμος Ιερολοχιτών Σύνδεσμος Ιερολοχιτών Σύνδεσμος Ιερολοχιτών Σύνδεσμος Ιερολοχιτών

*Ανχης Ειδ. Δυνάμεων ε.α , Υπεύθυνος Επικοινωνίας Συνδέσμου Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ