ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: «Πάλεψα με τον καρκίνο του άντρα μου, τώρα με τον νόμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πίσω από τις συνταξεις που η κυβέρνηση βάζει στην κρεατομηχανή υπάρχουν άνθρωποι. Η μαρτυρία χήρας συγκλονίζει.«Εγώ Ελλάδα και πάλι σ΄ αγαπώ» λέει.

Η κυβέρνηση επιμένει πως κόβοντας συνταξεις από χήρες θα σώσει την χώρα και τον προϋπολογισμό. Αμετακίνητη στην θέση της, χωρίς να νοιάζεται πως θα ζήσουν, ίσως γιατί οι χήρες δεν έχουν τον τρόπο ούτε να κατεβάσουν διακόπτες ούτε να κατεβάσουν ρολά σε υπηρεσίες, η κυβέρνηση καλεί τις χήρες να πάνε να…πιάσουν καμιά δουλειά.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ: Χήρες στρατιωτικών: Γάμοι με προίκα και παιδιά με …άδεια


 

Το θέμα αφορά τους πάντες και είναι προφανές πως στατιστικά οι πιθανότητες «βάζουν στο μάτι» τις γυναίκες στρατιωτικών και στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο ASTRA NEWS μίλησε η χήρα στελέχους των Σωμάτων Ασφαλείας, το στήριγμα της έφυγε μετα απο άνιση μάχη με τον καρκίνο και τώρα θα την ακούσετε να λέει πως ετοιμάζεται για νέα μάχη. Με τον νόμο.

«Ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ αυτή την στιγμή» λέει η ίδια αν και η αλήθεια είναι πως άλλοι έπρεπε να ντρέπονται για την απίστευτη κατάσταση που έχουν «σχεδιάσει». Η έκκληση της γυναίκας αυτής είναι απλή και απευθύνεται στον πρωθυπουργό. Τι ζητά; Αξιοπρέπεια μόνο και ρωτά «είναι τόσο σκληροί αυτοί που μας κυβερνούν αυτή την στιγμή;»

Δείτε και:Χήρες στρατιωτικών: Το βίντεο που κόβει τις συντάξεις

Στην εκπομπή μίλησε και ο Απόστολος Παπαπαρίσης που τόνισε την ανάγκη να βρεθεί λύση για αυτές τις γυναίκες που η κυβέρνηση τους δίνει ζωή τριών ετών και διάβασε το μήνυμα της γυναίκάς η οποία αναρωτιόταν αν η κυβέρνηση θέλει να θάβονται οι σύζυγοι μαζί με τους άντρες τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χήρες στρατιωτικών: Μπορούν να δουλέψουν λέει η κυβέρνηση


 

Σε νέο της μήνυμα λέει: «Ευχαριστώ πολύ το ελληνικό κράτος για την γενναιοδωρία του. Εμείς ως στηρίγματα της οικογένειας αφού γεννήσαμε και μεγαλώσαμε μελλοντικούς φορολογούμενους – θύματα δεν χρειαζόμαστε πια. Δεν πειράζει. Εγώ Ελλάδα και πάλι σ΄ αγαπώ»

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ