Συντάξεις στρατιωτικών: Συγκλονιστική επιστολή 16χρονου! «ΞΥΠΝΗΣΤΕ»

Οι συντάξεις στρατιωτικών στο απόσπασμα και οι χήρες στο δρόμο. Οι οικογένειες στο έλεος του Θεού. Ένας 16χρόνος συγκλονίζει.

Τα όσα λέει με την ορμή και την αγνότητα της νεότητας ο 16χρόνος γιος νεκρού στρατιωτικού αποτελούν γροθιά στο στομάχι για όσους τα διαβάζουν.

Το μήνυμα του έχει αποδέκτες και την κυβέρνηση που όμως ώς τώρα παρά τον αγώνα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών αλλά και τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις ώς τα τώρα συστήνει στις χήρες να πάνε να…βρουν καμία δουλειά στα 50+ τους για να επιβιώσουν.

Στην Ελλάδα της φτώχειας και της ανεργίας – ρεκόρ.

Άξίζει να διαβάσει κανείς τα λόγια του εφήβου όπως τα πρωτοδημοσίευσε ο Απόστολος Παπαπαρίσης στο ιστολόγιο του.

Κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης ενός 16χρονου γιου χήρας από τη Λάρισα, όπως την ανέβασε στη σελίδα του στο fb

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Βγάζουν τις μάνες μας, τις γυναίκες μας, τις αδελφές μας, τις κόρες μας, στον δρόμο. Αν πεθάνουμε εμείς, οι άντρες, οι αρχηγοί της οικογένειας -τρομάρα μας- και οι γυναίκες μας είναι κάτω από 55 ετών, τους δίνουν σύνταξη το 50% για 3 χρόνια για να τις βοηθήσουν, να τις προστατέψουν, τις ανυπεράσπιστες, τις καημένες…

ΨΕΜΑΤΑ!!! Για να πληρώσουν τους φόρους την εφορία τα δάνεια τους τα δίνουν. Κι αυτά μετά από έναν χρόνο ίσως και παραπάνω.

ΤΑ μεγάλα γλέντια τώρα… Γιατί μετά τις «απολύουν» από μάνες, συζύγους και τις βάζουν να δουλέψουν από τα 55 έως τα 67. Εδώ γελάνε! Και μετά τις «ξαναπροσλαμβάνουν» σαν μάνες και συζύγους…

ΓΕΛΟΙΟ! Κάποιες που είναι πιο μικρές από 52 τις στέλνουν αδιάβαστες! Μετά τα 3 χρόνια δεν παίρνουν δεκάρα τσακιστή. Λοιπόν, εμένα ο πατέρας μου, μ’ έμαθε να τιμώ τα παντελόνια που φοράω, είμαι μόνο 16 χρονών, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο! παρά μόνο αυτό το post…

Αλλά εσείς οι ενήλικοι σύζυγοι, πατεράδες, πρώτα οι άνδρες και μετά οι γυναίκες διαμαρτυρηθείτε, γιατί αν και αυτές φοράνε φουστάνια έχουν αποδείξει κατά την ιστορία των χρόνων ότι είναι ανδράκια με Α κεφαλαίο!

ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΡΑΛΟΥ! Τον κακό του τον καιρό για να μην πω καμιά άλλη κουβέντα. Τον ψήφισαν στην βουλή άνδρες βουλευτές; ..κρίμα, ντροπή.. ΚΑΙ γυναίκες; …είναι αξιολύπητες. Προσβάλουν τις μάνες τους όλοι! Γιατί θα μπορούσαν να είναι ορφανοί ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρει ποτέ κανείς τι θα γίνει…. Ποιος ξέρει; Ίσως το νιώσουν τα παιδιά, τα εγγόνια τους. Δεν τους το εύχομαι. Αν η Ελλάδα σωθεί από τις χήρες, χαλάλι, αλλά για την Ελλάδα ρε γαμωτο!

ΠΑΤΕΡΑ!!!!! 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΩΣ ΤΑ 66 ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ