Συντάξεις χηρείας: Τι ετοιμάζουν οι χήρες

Συντάξεις χηρείας: Πολύ σκληρές για να δεχτούν την κυβερνητική αδιαφορία αποδεικνύονται οι χήρες, και όσοι συμπαραστέκονται στα αιτηματα τους.

Αποφασισμένες να βρίσκονται συνέχεια μπροστά σε όσους τις αγνοούν και τους στερούν τις εισφορές των συζύγων τους είναι οι χήρες.

Αντίθετα από ότι πιστεύει η κυβέρνηση που τις πέταξε στο περιθώριο οι ίδιες λένε πως η μάχη μόλις άρχισε.

Την Τρίτη 23/5/2017 και ώρα 17:00 θα λάβει χώρα Συντονιστική Συνάντηση επ’ ευκαιρία της Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας της 30ης Μαΐου 2017, που αποφασίσθηκε για το σοβαρό θέμα της κατάργησης των Συντάξεων Χηρείας με ηλικιακά κριτήρια.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος ΑΞΙΑ, χώρος συνάντησης θα είναι τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) που βρίσκονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, αριθμός 18α στην Αθήνα.

Στην συνάντηση θα συζητηθεί και το θέμα της συμμετοχής την Παρασκευή 2 Ιουνίου και ώρα 08.30 έξω από το ΣτΕ όπου λαμβάνει χώρα η εκδίκαση της προσφυγής κατά των διοικητικών πράξεων του Ν.4387/16.

Όπως τονίζει μάλιστα ο σύλλογος με χρηματοδότηση των ΕΑΑΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ θα γίνει προσπάθεια συζήτησης και λήψη απόφασης και για το θέμα των Συντάξεων Χηρείας.

Παράλληλα οι χήρες και όσοι συμπαραστέκονται κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο διαδίκτυο με νέο ιστότοπο που αφορά την πορεία των διεκδικήσεων τους.

Η ιστοσελίδα τους βρίσκεται στην διεύθυνση: http://aksia124387.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ