ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ»: Έγινε η νύχτα – μέρα στον Έβρο – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018: Δείτε αποκλειστικό βίντεο από την απόλυτα επιτυχημένη άσκηση ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ» που πραγματοποιήθηκε απόψε στον Έβρο.

 

 

Τη νύχτα – μέρα έκαναν απόψε το βράδυ ο Στρατός Ξηράς με την ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ» που πραγματοποιείται στο Πεδίο Ασκήσεων και Βολών «Ψηλού Στάλου» στον Έβρο στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ισχυρό μήνυμα αποτροπής στους γείτονες.

Η ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ» διεξάγεται στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018».

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Armynow.net έχουμε καταιγισμό νυκτερινών πυρών στο πεδίο ασκήσεων.

Στην άσκηση εκτελέστηκαν πυρά από όλα τα όπλα του Πεζικού, του Πυροβολικού,  Άρματα μάχης, αλλά και ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού και F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ συμμετέχουν μονάδες της XVI Μ/Κ ΜΠ στο πλαίσιο της επιχειρησιακής τους εκπαίδευσης.

Παρόν στην άσκηση είναι ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος επισήμανε το μήνυμα της άσκησης που είναι μήνυμα ισχύος και αποτροπής και υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του armynow. net ο Α/ΓΕΣ θα είναι παρόν και στην ΤΑΜΣ «ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα με διάβαση ευκαιρίας του ποταμού Νέστου και εν συνεχεία βολές στο Πεδίο Βολών Ξάνθης, αλλά και στην τελική φάση της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» στο Πεδίο Ασκήσεων βολών «ΑΕΤΟΥ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ