Ο Ταξίαρχος με το στρίνγκ και το Σινούκ που έπεσε

Το σωτήριον έτος 2007, άξαφνα παρουσιάζεται στέλεχος της Αεροπορίας Στρατού να είναι μέλος σε on line βρετανικό γκέι κλάμπ και να αναζητάει φορτηγατζήδες για ερωτικές συνευρέσεις. Από μια γύρα σε όλα σχεδόν τα κανάλια το ίδιο βιντεάκι παίχτηκε σε ωραία ώρα και πολύς κόσμος το είδε και έφτυσε τον Ταξίαρχο που μάλλον δε φαινόταν καλά, να κόβει βόλτες με κόκκινο στριγκάκι. και τότε τέθηκε το λάθος ερώτημα: Ποιός τον παρακολουθούσε και γιατί στην προσωπική του ζωή; Λες και ήταν δεδομένο πως ο Ταξίαρχος “την κούναγε την αχλαδιά”. Αντί να τεθεί το ερώτημα αν είναι όντως πραγματικά τα στοιχεία και όχι προϊόν στησίματος, πήγαμε απευθείας στη δεύτερη φάση, δηλαδή αν στις φωτό και στο βίντεο κουνιόταν καλά, ο όποιος ήταν σ’ αυτά.

Γιατί για το στήσιμο υπήρχε αιτία αλλά για την παρακολούθηση της προσωπικής του ζωής δεν υπήρχε αιτία. Τη δουλειά ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν και τα γνωστά σκανδαλοθηρικά έντυπα της αγοράς, κακέκτυπα των αγγλικών tabloints, με συνεχή αφιερώματα και πληροφορίες μαζί με τα κανάλια που κάποια εξ’ αυτών το έκαναν πρώτο θέμα.

Πολλών στρατιωτικών το μυαλό τότε, πήγε στο γεγονός πως ο εν λόγω Ταξίαρχος ήταν μέλος της επιτροπής διερεύνησης της πτώσης του ελικοπτέρου ΣΙΝΟΥΚ που έπεσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 και παρέσυρε στο θάνατο τον μακαριστό πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Πέτρο μαζί με άλλους 16 ανθρώπους.

Είχαν σχέση τα δύο γεγονότα; Κι εδώ αρχίζουν τα ζόρια. Η ΕΔΕ που διατάχθηκε έβγαλε πόρισμα πως δεν μάλλον ήταν ο Ταξίαρχος που έψαχνε φορτηγατζήδες αλλά μάλλον κάποιοι με στυλάκι φορτηγατζή που έψαχναν να κάψουν τον Ταξίαρχο. Ποιοί ήταν αυτοί; Κανένας δε γνωρίζει στο χωριό, απλά κάτι φήμες ακούγονταν.

Το εν κατακλείδι της όλης ιστορίας είναι πως ο Ταξίαρχος αποστρατεύτηκε ένα χρόνο μετά ενώ είχε και περιπέτειες με την οικογένειά του, το πόρισμα για το ΣΙΝΟΥΚ που έπεσε άφησε πολλά κενά κι ερωτηματικά, οι κηδείες των θυμάτων έγιναν με μισογεμάτα φέρετρα και κάποιοι άλλοι έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα.

Περασμένα ξεχασμένα θα πεί κανείς, έλα όμως που τα ελικοπτεράκια πέφτουν που και πού και έχουμε και νέα πορίσματα και νέα φέρετρα και νέα κενά και πολλές ερωτήσεις. Βέβαια μας λείπουν οι Ταξίαρχοι με τα στριγκάκια, που σημαίνει είτε πως έγιναν πιο προσεκτικοί είτε πως δεν υπάρχει λόγος ν’ ασχοληθεί κανείς μαζί τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ