Τεράστιος ανεμιστήρας του Στρατού στον Έβρο «επιστρέφει» τους Τούρκικους καπνούς από τα δακρυγόνα – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ένας τεράστιος ανεμιστήρας έχει στηθεί στα σύνορα του Έβρου από τον Στρατό ο οποίος επιστρέφει καπνούς και δακρυγόνα στην τουρκική πλευρά

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν στον Έβρο την Ελληνική αποφασιστικότητα να κρατήσουν τα σύνορα κλειστά στις ποταπές επιδιώξεις του Ερντογάν αλλά και την ελληνική ευρηματικότητα.

Η τούρκικη στρατοφυλακή χρησιμοποιεί τους μετανάστες με το να τους αναγκάζει να εξαπολύουν επιθέσεις στην αστυνομία και τον Στρατό με δακρυγόνα δημιουργώντας καπνούς που λιγοστεύουν την όραση ώστε να επιχειρούν να κόψουν τα συρματοπλέγματα.

Οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες όμως βρήκαν απέναντί στις ενέργειες αυτές εκτός από τα πυροσβεστικά οχήματα που σπεύδουν με νερό να σβήσουν φωτιές και τον τεράστιο ανεμιστήρα οι οποίοι χρησιμοποιούνται διεθνώς από πυροσβεστικές δυνάμεις κυρίως για πυρκαγιές σε σήραγγες.

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της και η Χουριέτ οι μεγάλοι ανεμιστήρες να επιστρέφουν τους καπνούς την τουρκική πλευρά.

Οι Τούρκοι και ο Ερντογάν έχουν σκοπό να στήσουν στη περιοχή καταυλισμούς με μετανάστες ώστε να πιέζουν και να εκβιάζουν Ελλάδα και ΕΕ για πολύ καιρό με διάφορες μορφές έντασης. Όπως φαίνεται όμως η Ελλάδα είναι έτοιμη να απαντήσει σε μια προς μία σε όλες τις προκλήσεις και να υπεραπιστεί τα σύνορά της κλειστά.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ