Θητεία στα σύνορα: «Κατάληψη» στην παραμεθόριο κάνουν οι στρατιώτες!

Και όμως κάποιοι θέλουν θητεία στα σύνορα και δεν φεύγουν ακόμα και αν το μπορούν. Το ΓΕΣ τους έδωσε δημόσια συγχαρητήρια!

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως όλοι οι στρατιώτες θέλουν το «βύσμα» και το μέσον τους για να πάνε όσο γίνεται πιο σύντομα σε μια σκοπιά δίπλα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Μπορεί η εικόνα με τους βουλευτές να πιέζουν για να έρθει πιο κοντά στο σπίτι του το κάθε «παιδί», πάντα γιατι «είναι κρίμα», να μην είναι τόσο μακρινή. Ακόμα και για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει αντικειμενικά κάποιος λόγος που δικαιολογεί το αίτημα, γιατί υπάρχουν και αυτοι με τα πραγματικά σοβαρά οικονομικά, οικογενειακά ή προβλήματα υγείας.

Όμως η πραγματικότητα διαψεύδει όσους λένε πως όλοι είναι «του βολέματος».

Δεν είναι όλοι ίδιοι. Και αυτό το αποδεικνύει η ζωή. Κάποιοι ξεχωρίζουν, και αυτοί αποτελούν και την μονη ελπίδα.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ αριθμός ΄στρατιωτών της 2016 E/ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε Μονάδες του Έβρου και των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, εθελοντικά και με δήλωσή τους, αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους να μετατεθούν στο εσωτερικό, σε πόλεις συμφερόντων τους και ζήτησαν να παραμείνουν μέχρι το πέρας της θητείας τους στις Μονάδες που υπηρετούν στην παραμεθόριο !!!

To ΓΕΣ συνεχάρη τους εν λόγω στρατιώτες, τους απένειμε με έγγραφη διαταγή Ηθική Αμοιβή (“Συγχαρητήρια”) διότι, ενώ υπηρετούν σε εξαιρετικά δυσμενείς φρουρές ζήτησαν να παραμείνουν στις Μονάδες τους μέχρι το πέρας της θητείας τους, αποδεικνύοντας το υψηλό φρόνιμα και το ήθος τους, καθώς επίσης και την σε υψηλό βαθμό αίσθηση του χρέους και του καθήκοντος προς την Πατρίδα, και τους χορήγησε πενθήμερη τιμητική άδεια.

Για να τους χαρεί λίγο παραπάνω και να τους καμαρώσει και η οικογένεια τους που κακά τα ψέμματα, συνήθως είναι αυτή που πιέζει περισσότερο και απο τους ίδιους τους στρατιώτες για μια «καλή» μετάθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ