Θράκη: Τι λέει βουλευτής για την «Ανεξάρτητη Θράκη»

Θράκη: Η σκληρή πολιτική κόντρα που ξέσπασε μετά από ρεπορτάζ που φέρουν βουλευτή να μίλησε μπροστά σε σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» συνεχίζεται αμείωτη.

 

Φουντώνει η κόντρα για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μιλούν για : προκλητική και θρασύτατη η ενέργεια του μειονοτικού βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ να απευθύνει χαιρετισμό με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» σε εκδήλωση του Αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας».

Όπως λέει το κόμμα του Πάνου Καμμένου τόσο ο ίδιος όσο και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο οποίο είναι σήμερα ενταγμένος οφείλουν «να δώσουν εξηγήσεις για αυτή την ιταμή συμπεριφορά».

Από την μεριά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή της υπόθεσης.

Όπως λέει ο βουλευτής Ροδόπης τα ρεπορτάζ και οι επιθέσεις που δέχεται δεν τον αφορούν αφού κατά τον ίδιο δεν έπραξε κάτι από οσα του αποδίδονται.
 

Πιο αναλυτικά λέει:

Παραβρέθηκα πριν λίγες ημέρες στην Προύσα της Τουρκίας, σε ιδιωτική επίσκεψη συμμετοχής σε μια μεγάλη θρησκευτική τελετή ομοθρήσκων μου που διοργανώνεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή από πολίτες που κατάγονται από την Θράκη και ζουν εκεί εδώ και πολλές δεκαετίες, διατηρώντας τους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής τους.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα των δήμων Προύσας και Οσμάν Γκαζί και οι ήταν οι ίδιοι οι Δήμαρχοι των δύο μεγάλων αυτών δήμων, που με προσκάλεσαν και μου έκαναν την τιμή να με φιλοξενήσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο κλήθηκα να απευθύνω έναν τυπικό χαιρετισμό και τίποτα περισσότερο, που δεν θα μπορούσε να είναι αιτία πανηγυρισμού για κανέναν.
Ξέρω πολύ καλά να κρατώ την θέση μου και να τιμώ τον ρόλο μου ως βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και μέλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και το έχω αποδείξει, άλλωστε, σε όλη την διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής.

Ουδέποτε ταυτίστηκα ή συμπορεύτηκα με άκρα και ακραίους κάθε προέλευσης.  

Είναι προφανές, δε, ότι το μεγαλύτερο μέρος του ρεπορτάζ που ανέβηκε στο ειδησεογραφικό site “Star.gr”, δεν με αφορά και δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να έχει καμία σχέση μαζί μου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ STAR.GR: Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε μπροστά σε σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης


Τέλος, υποδείξεις πατριωτισμού και μαθήματα αυτού του είδους από τον κ. Π. Σγουρίδη και τους ΑΝΕΛ, δεν δέχομαι. Με την φρασεολογία τους και την πολιτική τους θεώρηση κάνουν ζημιά στην  Θράκη σε πολλά επίπεδα και αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι αποτελούν την εθνικιστική συνιστώσα της κατά τα άλλα αριστερής και προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ