Θρήνος: Πέθανε ανήμερα την πρωτοχρονιά πιλότος Απάτσι

Θρήνος στην Οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού που έχασε ένα ακόμη Αστέρι της που αναχώρησε για την Κοιλάδα των Ηρώων. O 52χρονος έφυγε μετά από τον άνισο αγώνα που έδωσε εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο σε ένα πεδίο μάχης άγνωστο για τον ίδιο!
Έφυγε ανήμερα την πρωτοχρονιά το πρωί, λίγο μετά την είσοδο του 2017 , ο Σχης (ΑΣ) Θεόδωρος Καπετάνιος, τον οποίο αποχαιρέτησαν Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του στο χωριό του Φρέγκαινα Αργους .
Η μεγάλη οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού, δέχτηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και άλλο ένα πλήγμα, μετά από αυτά του Ταξίαρχου Δάρα Α και του Αντγου ε.α  Σαλωνίτη Στ.
Τον Συνταγματάρχη της (ΑΣ) Καπετάνιο Θεόδωρο αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο σήμερα στην κηδεία του στην γενέτειρα του, από το χωριό του Φρέγκαινα Αργους…Ο Αντιστράτηγος ε.α της (ΑΣ ) Μανιάτης Κώστας !
Μίλησε το πάθος του για την Αεροπορία Στρατού και τη λατρεία του για την πτήση και συνέχισε …Ο Θοδωρής Ακολούθησε μια εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία σε μονάδες και επιτελεία κυρίως της ΑΣ καθως και σε θέσεις εξωτερικού, αφήνοντας τη σφραγίδα του και ξεχωρίζοντας, απ όποια θέση και αν περνούσε.
Για όσους γνώρισαν από κοντά το Θοδωρη, μέσα στην οικογένεια του 1ου ΤΕΕΠ, και για πάρα πολλά χρόνια πορευτήκαμε στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, πετάξαμε μαζί, ταξιδέψαμε , διασκεδάσαμε, γνωριστήκαμε οικογενειακά, είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και μας έκανε πάντα υπερήφανους με την παρουσία του και τη διαδρομή του .
Τον τελευταίο καιρό έδωσε ένα διαφορετικό αγώνα, έναν αγώνα άνισο, η στάση του όμως ήταν γενναία και αξιοπρεπής, με υπομονή και ψηλά το κεφάλι, έχοντας δίπλα του, την οικογένεια του, τους φίλους του και τον αγαπημένο του κουμπάρο, φίλο,συμμαθητή και συνάδελφο Κώστα!
Φίλε Θοδωρή, θα μας λείψεις σε όλους ,για την παρέα σου, για το συναισθηματισμο σου, για το χιούμορ σου, για τη ζεστασιά της ψυχής και για το πάθος και την αγάπη σου για την Αεροπορία Στρατού.
Σε χαιρετούμε φίλε, με αισθήματα λύπης, αγάπης, σεβασμού και θαυμασμού.
Πάνω απ όλα, δικαιούται να είναι υπερήφανη για σένα η οικογένεια σου, η γυναίκα σου και οι κόρες σου, που επί ένα ολόκληρο έτος ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά ,που έχουν το ξεχωριστό προνόμιο να σε έχουν σύζυγο και πατέρα.
Καλή πτήση φίλε Θοδωρή, χαιρετίσματα στον Αντώνη, το Στέλιο, το Δημήτρη, τον Αντρέα, το Θανάση…… !
Αιωνία του η μνήμη!

 

Πηγή: parapolitikaargolida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ