Τι είδε ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής στη ΔΑΕ, το ΚΕΠΑ και στο Μουσείο της ΠΑ – ΦΩΤΟ

Επίσκεψη στη ΔΑΕ, στο ΚΕΠΑ και στο Μουσείο της ΠΑ στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας πραγματοποίησε ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής – Τι συζήτησε και τι είδε

 

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, την έδρα της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι Αττικής.

Ο Υφυπουργός, αφού ενημερώθηκε από τη Διοίκηση του Μείζονα Σχηματισμού για την αποστολή, την οργάνωση, τις δραστηριότητες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΔΑΕ, μίλησε στα στελέχη του Επιτελείου και τους Διοικητές των υπαγόμενων Μονάδων και Υπηρεσιών της.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Προσωπικού Αεράμυνας (ΚΕΠΑ), όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του εξομοιωτή ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, ενός σύγχρονου μέσου εκπαίδευσης που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας και περιλαμβάνει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συλλογή από αεροπορικά εκθέματα.

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΔΑΕ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΔΑΕ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΔΑΕ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΔΑΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ