Τι έκανε ο Τούρκος Αρχιστράτηγος σήμερα στην Ακρόπολη

Την Ακρόπολη επισκέφθηκε στο πλαίσιο της 11ης Διαβαλκανικής, ο Τούρκος Αρχιστράτηγος Χουλούσι Ακάρ. Τι έκανε και δεν πέρασε απαρατήρητο στους δημοσιογράφους;

 

Οι κάμερες είναι στραμμένες πάνω στον Τούρκο Αρχιστράτηγο, Αρχηγό το Γενικού Επιτελείου Χουλούσι Ακάρ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Σήμερα μαζί με τους άλλους αρχηγούς που συμμετέχουν στην 11η Διαβαλκανική Σύνοδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ που γίνεται στην Αθήνα, ανέβηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης νωρίς οτ πρωί.

Ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  ο οποίος είναι και οικοδεσπότης της Συνόδου δεν ήταν παρών, καθώς είχε συναντήσεις με άλλους αξιωματούχους στο γραφείο του.

Δεν γνωρίζουμε τι έκανε ο Στρατηγός Χουλούσι Ακάρ στον ιερό βράχο. Ωστόσο, όταν κατέβηκε από εκεί, οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν.

Η αντίδρασή του ήταν αυτή που συζητήθηκε έντονα, καθώς έδειχνε να δυσφορεί από την παρουσία των δημοσιογράφων και δεν θέλησε να τον πλησιάσουν καθόλου.

Ίσως να ήταν η αντίδραση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, έδινε εντολή να προκαλέσουν για μια ακόμα φορά οι Τούρκοι στο Αιγαίο, με ασκήσεις με πραγματικά πυρά, για τις οποίες αντέδρασε η Αθήνα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τούρκος αρχιστράτηγος έδωσε εντολή για άσκηση στο Αιγαίο από την Αθήνα!

Γεγονός πάντως είναι, όπως περιγράφουν οι συνάδελφοι που ήταν παρόντες πως συνομίλησε με άτομα από την τουρκική πρεσβεία που τον περίμεναν στα σκαλοπάτια του Μουσείου της Ακρόπολης και βιάστηκε να μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε μακριά από τους δημοσιογράφους.

Έδειχνε μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος που τον ακολουθούσαν.

Το μεσημέρι σύμφωνα με το πρόγραμμα οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ θα γευματίσουν στην Πλάκα με θέα την Ακρόπολη.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ