Τι ποινή επιβλήθηκε στον Κρητικό Αλεξιπτωτιστή για το «Μακεδονία Ξακουστή»

Έξι ημέρες κράτηση για παραβίαση κανόνων ασφαλείας έλαβε ο Κρητικός Αλεξιπτωτιστής μαζί με το φύλο πορείας για τη μετάθεση του στη 1η ΜΑΛ 
 
 
Μόλις με έξι ημέρες κράτηση «πλήρωσε» το τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή» ο Κρητικός Αλεξιπτωτιστής Εμμανουήλ Μπούχλης. Αυτή ήταν η ποινή που του επέβαλε τελικά ο Διοικητής της ΣΧΑΛ για την πράξη του να βιντεοσκοπεί την ώρα του άλματος με το κινητό να τραγουδάει το εμβατήριο το οποίο στη συνέχεια το ανέβασε στα social media και έγινε viral ξεσηκώνοντας ποικίλες αντιδράσεις ακόμα και με πολιτικές προεκτάσεις.
Η ποινή επιβλήθηκε από τον Διοικητή του της ΣΧΑΛ για παράβαση των κανόνων ασφαλεία και όπως είχε επισημανθεί από την αρχή τόσο από το ΓΕΣ αλλά και από στη συνέχεια από το ΥΠΕΘΑ δε υπήρξε ποτέ ζήτημα με το συγκεκριμένο εμβατήριο.
Να σημειώσουμε άλλωστε ότι όπως είχε σημειώσει και το armynow.net από την αρχή της υπόθεσης ο Κρητικός Καταδρομέας δεν είχε τιμωρηθεί ούτε του είχε αφαιρεθεί ποτέ η «πουλάδα» του αλεξιπτωτιστή όπως υποστήριζαν διάφοροι καθώς την είχε λάβει λίγες ημέρες πρίν μαζί με δίπλωμα έχοντας ολοκληρώσει το τελευταίο πέμπτο άλμα του στη ΣΧΑΛ.
Όπως είχε γίνει γνωστό άλλωστε ο Κρητικός Αλεξιπτωτιστής, πήρε και κανονικά την μεταθεσή και επιστρέφει στην πατρίδα του την Κρήτη στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ) στο Μάλεμε Χανίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ