Τι συζήτησε ο Αρχηγός ΓΕΝ με τον Αρχηγό Ναυτικού του Κουβέιτ – ΦΩΤΟ

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας συζήτησε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης με τον Αρχηγό Ναυτικού του Κουβέιτ.
 
 
Aπό Δευτέρα 9 έως Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 ο Αρχηγός του Ναυτικού του Κουβέιτ Major General Khalid Ahmad Abdullah πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.
Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, ο Αρχηγός του Ναυτικού του Κουβέιτ επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ, συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας και ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.






Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρωνίου Μαραθώνα, όπου ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των προσομοιωτών Πτήσεων και Διαφυγής από Βυθιζόμενο Ελικόπτερο.


Την Τρίτη 10 Ιουλίου, επισκέφθηκε το Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Διοικήσεως Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Ευθύμιος Μικρός ΠΝ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ.



Στη συνέχεια, μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ) όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του Αρχηγείου Στόλου και επισκέφθηκε την πυραυλάκατο ΡΟΥΣΣΕΝ.





Ακολούθως επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΣ και ενημερώθηκε για τις επισκευαστικές δυνατότητές του από τον Διοικητή Διοικήσεως Διοικητικής Μέριμνας Αντιναύαρχο Νικόλαο Καφέτση ΠΝ.

Τέλος, την Τετάρτη 11 Ιουλίου επισκέφθηκε το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» και ακολούθως μετέβη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της από τον Διοικητή της Σχολής, Υποναύαρχο Γεώργιο Πελεκανάκη ΠΝ.



armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ