Το ΝΑΤΟ αποκτά την δική του τηλεφωνική συσκευή!

 

Με μια μικρή καθυστέρηση τελικά το ΝΑΤΟ θα αποκτήσει την «δική του» τηλεφωνική συσκευή και τον δικό του πάροχο τηλεφωνίας.  Στόχος του είναι να αποκτήσει ένα δίκτυο επικοινωνιών, και για τα 28 έθνη – μέλη, με την υπηρεσία να ελέγχεται κεντρικά.

Ο διαγωνισμός για το διεθνές συμβόλαιο προβλέπει την σύναψη πενταετούς σύμβασης (1 + 4 option). Οι υπηρεσίες αφορούν τόσο γραμμές κινητής όσο και σταθερής τηλεφωνίας.  Το συνολικό κόστος θα ξεκινήσει στα 7 εκ. ευρω για το πρώτο έτος και μπορεί συνολικά στην πενταετία να φτάσει τα 35 εκ. ευρώ.

Το πιο ενδιαφέρον  ίσως να είναι πως στα σχέδια περιλαμβάνεται και η αγορά τηλεφωνικών συσκευών απο έναν και μόνο κατασκευαστή. Κάτι που θα έχει κέρδη στον τομέα της συμβατότητας για το ΝΑΤΟ και φυσικά θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για την νικήτρια εταιρεία.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τον διαγωνισμό να έχει ολοκληρωθεί ήδη και απο την 1η Ιανουαρίου να ξεκινήσει το συμβόλαιο. Όμως τελικά δόθηκε παράταση και οι προσφορές θα γίνονται δεκτές ώς τα μέσα Μαρτίου.

Με τα νέα δεδομένα η τελική απόφαση θα ληφθεί τον Ιούνιο, οπότε το συμβόλαιο θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2017.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ