Το νέο ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει που θα πάνε τα 32 εκατ. της Γερμανίας για την Τούρκικη ακτοφυλακή!

Νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα που καταγράφει την παρενόχληση τουρκικής ακταιωρού τη περασμένη Παρασκευή σε σκάφος του ελληνικού Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο.

Τα νέα πλάνα, είναι από διαφορετική λήψη αυτή τη φορά, και είναι αποκαλυπτικά καθώς φαίνονται ξεκάθαρα οι επικίνδυνοι ελιγμοί του τουρκικού σκάφους, το οποίο παρενοχλεί το ελληνικό.

Αρκεί να υπενθυμίσουν ότι η Γερμανία όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα η Γερμανία αποφάσισε την εκταμίευση 32 εκατομμυρίων ευρώ προς την Τουρκία, ως στήριξη στην προσπάθεια αποτροπής των διακινητών προσφύγων. Όπως ανέφερε ο Γερμανικό τύπος τα χρήματα προορίζονται «για την υποστήριξη της Τουρκίας στην αποκατάσταση της επιχειρησιακής ικανότητας της Ακτοφυλακής της».

Είναι εμφανές από τα αποκαλυπτικά βίντεο ότι τα χρήματα που θα δώσουν οι Γερμανοί για την ακτοφυλακή του Ερντογάν την μόνη επιχειρησιακή ικανότητα που θα αποκαταστήσουν θα είναι για να προκαλούν τα πλοία του ελληνικού λιμενικού.

Άλλωστε στο έγγραφο – εισήγηση για την έγκριση των χρημάτων ανέφεραν ξεκάθαρα ότι οι δαπάνες «είναι αναπόφευκτες», καθώς διαφορετικά «θα πληγούν σοβαρά κρατικά συμφέροντα πολιτικής φύσης».

Ο Ερντογάν χαρίζει καθρεφτάκια στη Μέρκελ και εκείνη του κάνει όλα τα χατίρια ώστε να εξυπηρετούνται οι γερμανικές επιχειρήσεις στην Τουρκία και οι παραγγελίες όπλων. Και μάλλον θα του ξανακάνει τα χατίρια του Ερντογάν τη Δευτέρα που πάει στις Βρυξέλλες και απαιτεί νέα συμφωνία με την ΕΕ για το μεταναστευτικό – προσφυγικό που να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Το θέμα όμως δεν είναι πως θα τα βρουν Μέρκελ και Ερντογάν αλλά τι θα κάνουμε εμείς καθώς οι αντοχές των ΕΔ και των ΣΑ σε στεριά και θάλασσα δεν είναι ανεξάντλητες.

Στο πρώτο βίντεο, που είχε δημοσιευτεί είχε αποτυπωθεί η ψυχραιμία με την οποία αντέδρασαν οι άντρες του Λιμενικού Σώματος στην ακραία τουρκική πρόκληση και η αποφασιστικότητα τους που δεν επέτρεψε να στηθεί θερμό επεισόδιο από τους Τούρκους.

Δείτε το βίντεο με την πρόκληση της τουρκικής ακτοφυλακής:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ