Το θερμό Καλοκαίρι των Πολιτικών που θα φέρει καυτό φθινόπωρο

ΒΟΥΛΗ

Οι αναδιατάξεις στο πολιτικό σκηνικό ξεκίνησαν και το καλοκαίρι προφανώς θα έχει θερμό παρασκήνιο που σίγουρα εμείς θα το δούμε διαμορφωμένο το φθινόπωρο.
 
 
Ο Πάνος Καμμένος λέει θα φύγει από τη κυβέρνηση και θα την ρίξει όταν έρθει η συμφωνία για τα Σκόπια στη Βουλή αλλά μέχρι τότε μένει και τη στηρίζει.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έφυγε ήδη από το ΚΙΝ.ΑΛ. και ψάχνει «προοδευτικές δυνάμεις» να συνεργαστεί (άμα της βρει να μας το πει κι εμάς).
Ο Στρατηγός Φράγκος όπως διαδίδουν σε διάφορα μέσα ετοιμάζεται να μπει επικεφαλής κόμματος της πατριωτικής δεξιάς.
Καραμανλικοί βουλευτές και στελέχη (Παπακώστα, Αντώναρος κ.α.) έχουν ήδη έτοιμο νέο κεντροδεξιό κόμμα και έχουν ήδη αρχίσει να χτυπάνε το Μητσοτάκη και το Σαμαρά.
Η Φώφη Γεννηματά παλεύει με όλους και με όλα στο δήθεν κόμμα που ηγείται. Και ο Κώστας Καραμανλής συνεχίζει να το παίζει ο …«μουγγός» ηγέτης.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, απόστρατοι συνεχίζουν να σφάζονται για τα όσα λέει ο Στρατηγός Κωσταράκος, συνεχίζοντας το ιδιότυπο σήριαλ που έχει ξεκινήσει.
Όλα τα παραπάνω καθώς ο Αλέξης Τσίπρας, στις 21 Αυγούστου θα ανακοινώσει την έξοδο από τα μνημόνια (ο Θεός να την κάνει έξοδο) και ετοιμάζει ήδη την ομιλία με τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης και μεγάλο ανασχηματισμό (αλήθεια ο Καμμένος που λέει ότι θα τον ρίξει θα βρίσκεται μέσα;) για να αρχίσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος. Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να …ζητάει εκλογές ακόμα κι όταν θα έχουν προκηρυχτεί και θα δείχνει τις δημοσκοπήσεις!
Έτσι οι αναδιατάξεις του πολιτικού σκηνικού όπως έχει διαφανεί θα συνεχίσουν να «μαγειρεύονται» όλο το καλοκαίρι για να είναι όλα έτοιμα από το επόμενο φθινόπωρο προς τον χειμώνα. Το πώς θα κατασταλάξουν και το πώς θα διαμορφωθούν δύσκολο να το πούμε από τώρα αλλά είναι σίγουρο ότι σε λίγους μήνες τίποτα δε θα μοιάζει στο σημερινό πολιτικό σκηνικό.
Και για να μη ξεχνάμε τα δικά μας κάπου εκεί το φθινόπωρο θα αρχίσουν σιγά σιγά και τα όργανα για την στρατιωτική ηγεσία με τις κρίσεις για τα Γενικά Επιτελεία να πλησιάζουν.
Το καλοκαίρι προφανώς θα έχει πολύ και θερμό παρασκήνιο που σίγουρα εμείς θα το δούμε διαμορφωμένο από το φθινόπωρο.
Κατά τα άλλα καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ