Το Ποτάμι στο ΓΕΑ – Συνάντηση με τον Αρχηγό

Επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας  ΓΕΑ είχε αντιπροσωπεία του Ποταμιού, η οποία συναντήθηκε και με τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου

 
 
Συνάντηση είχε χθες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντιπροσωπεία του Ποταμιού αποτελούμενη από τον πολιτικό υπεύθυνο Τομέα Άμυνας Γιώργο Τσιτσιλιάνο και τον εμπειρογνώμονα του Τομέα Χρυσόστομο Ζάκα με τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.
Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Πολεμική Αεροπορία.
Στο επίκεντρο βρέθηκε το πρόβλημα διαθεσιμότητας αεροσκαφών τα οποία -εξαιτίας της αποφυγής λήψης αποφάσεων των προηγουμένων κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και της σημερινής αδράνειας για μεγάλο διάστημα- παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις σε συστήματα και υλικά, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να είναι σήμερα ακινητοποιημένα.
Το Ποτάμι αναγνωρίζει το έργο του προσωπικού της ΠΑ που, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ