Τόσκας: «Ξέρω τις επιπτώσεις του πολέμου, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα έναντι της Τουρκίας»

armynow.gr google newsΟ πρώην Υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Στρατηγός Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο Radio North 98 μίλησε για πατριώτες και από την Αριστερά και από την Δεξιά που του στεναχωρεί η υποχωρητική πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στη Τουρκία που μάλλον πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη.

 

«Η κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή, προσπαθεί να περάσει μια αντίληψη υποχωρητικής πολιτικής και αυτό εμένα με στεναχωρεί γιατί υπάρχουν πατριώτες από όλες τις πλευρές και από Αριστερά και από Δεξιά και νομίζω θα στεναχωρεί και αυτούς τους ανθρώπους αυτή η αντίληψη. Δεν είμαι υπέρ του πολέμου. Ξέρω καλά τις επιπτώσεις πολέμου, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για να αντιμετωπίσουμε μια Τουρκία, που θέλει να γίνει περιφερειακή δύναμη! Το Casus Belli είναι μια μονομερής απόφαση της Τουρκίας, άσχετη με το Διεθνές Δίκαιο», ανέφερε.

«Αν ήμουν υπουργός, θα εισηγούμουν να πάμε στα 12 μίλια στην περιοχή της Κρήτης και από εκεί και πέρα βλέπουμε για την υπόλοιπη ανατολική περιοχή», πρόσθεσε. «Δηλαδή εκεί που μας καίει κατά προτεραιότητα, και από κει και πέρα σκληραίνουμε τη στάση μας, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των παραβιάσεων, υπερπτήσεων και όλων αυτών των προκλήσεων, που είναι ένα θέμα από το ΄74».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ