Τουρκία: Επική γκάφα της Αστυνομίας! Λάθος οι φωτογραφίες του δράστη!

Τουρκία: Επική γκάφα της Αστυνομίας! Η φωτογραφία με τον “δολοφόνο” που έκανε το γύρο του κόσμου δεν ήταν ο δράστης!

Επική γκάφα της Τουρκικής Αστυνομίας, η οποία μάλλον πήγε να κλέψει τη δόξα των Γερμανών που συνέλαβαν λάθος άνθρωπο για το μακελειό στο Βερολίνο.
Οι Τούρκοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες νεαρού λέγοντας ότι είναι ο ύποπτος μακελάρης.

Δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομά του, αλλά φρόντισαν να πουν ότι κατάγεται από το Τουρκιστάν και είναι μέλος του πλέον σκληρού πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρευσαν, οι φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη λήφθηκαν στον έλεγχο του διαβατηρίου κατά την είσοδό του στην Τουρκία, άγνωστο πότε.

Λίγες ώρες μετά, ο φερόμενος ως δράστης και οι φίλοι του επισκέφθηκαν αστυνομικό τμήμα και διαβεβαίωσαν ότι καμία σχέση δεν έχουν με το τρομοκρατικό χτύπημα. Ο μέχρι εκείνη τη στιγμή “ύποπτος” πήγε με δυο φίλους του και μάλιστα φρόντισε να στείλει στιγμιότυπο με τη φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή τον παρουσίαζαν ως τον δολοφόνο, ενώ φερόταν ως αιμοσταγές μέλος του ISIS.

Τελικά η αστυνομία ανασκεύασε και έδωσε στη δημοσιότητα άλλη φωτογραφία, όπου βέβαια δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου.

Δεν γνωρίζουμε εάν θα αποζημιωθεί για τον παγκόσμιο διασυρμό του ο νεαρός, ωστόσο τουλάχιστον υπήρξε ανασκευαστική δήλωση της αστυνομίας που αποκατέστησε την αλήθεια για το πρόσωπό του και τις κατηγορίες που του είχαν προσάψει.

 

 

 

Κωνσταντινούπολη: Η ανατριχιαστική αφίσα στην είσοδο του κλαμπ

Κωνσταντινούπολη: Ανατριχίλα προκάλεσε σε πολλούς Τούρκους μόνο η αφίσα της εκδήλωσης, που διεξαγόταν στο νυχτερινό κέντρο Reina Ανατριχίλα προκάλεσε σε πολλούς Τούρκους και όχι μόνο η αφίσα της εκδήλωσης, που διεξαγόταν στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή 39 άνθρωποι από την επίθεση.


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ