Η Τουρκία βγάζει το ερευνητικό Τσεσμέ στο Άγιον Όρος! – ΧΑΡΤΗΣ

Το ερευνητικό Τσεσμέ βγάζει η Τουρκία, κάτω από το Άγιον Όρος κλιμακώνοντας τις προκλήσεις της στο Αιγαίο, αλλά και στην Κύπρο, με άσκηση μέσα στην ΑΟΖ!


 

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Κλιμακώνει την προκλητική της στάστη στο Αιγαίο η Τουρκία. Όπως αποκαλύπτει το ArmyNow.Net, η Τουρκία αιφνιδιαστικά σήμερα ανακοίνωσε έρευνες από το ερευνητικό Cesme, στην περιοχή μεταξύ Αγίου Όρους και Λήμνου.

Η ανακοίνωση της Τουρκικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας, με αριθμό 277/17, που δημοσιεύτηκε σήμερα, κάνει γνωστό πως το ερευνητικό πλοίο TCG ÇEŞME θα πραγματοποιήσει “υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες” από την Δευτέρα 6 Μάρτίου 2017, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

 

NAVTEX Cesme

Η περιοχή που ορίζει, όπως μπορείτε να δείτε και στον διαδραστικό χάρτη του ArmyNow.Net, βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα κάτω από το Άγιον Όρος και ΒΔ της Λήμνου

Προκλήσεις και στην κυπριακή ΑΟΖ

Η Τουρκία συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την Κύπρο. ΌΠως αποκάλυψε χθες το ArmyNow.net, η Τουρκία ανακοίνωσε χθες το απόγευμα άσκηση με πραγματικά πυρά στο οικόπεδο ένα στην ΑΟΖ της Κύπρου, μέσω της υδρογραφικής της υπηρεσίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κύπρος: τουρκική άσκηση με πραγματικά πυρά μέσα στην ΑΟΖ! – ΧΑΡΤΗΣ


Η άσκηση που έχει ανακοινωθεί γι αύριο, θα διαρκέσει 2 ώρες το πρωί της Κυριακής!

Η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση της, και αναμένεται να κλιμακώσει τις προκλήσεις τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή του (Ορθόδοξου) Πάσχα, ημέρα που συμπίπτει με το δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Τουρκία και την αύξηση των αρμοδιοτήτων του Ερντογάν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ερντογάν – Χίτλερ: Μοιάζει η Γερμανία του 1936 στην Τουρκία του 2017; – ΑΝΑΛΥΣΗ


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ