Τουρκία: Η κυβέρνηση απαγόρευσε τα τηλεπροξενιά!

Τα τηλεπροξενιά που γνώριζαν ιδιαίτερη άνθιση στην Τουρκία, απαγορεύτηκαν σήμερα με κυβερνητικό διάταγμα! Η κυβέρνηση θέλει να αναζητούν αλλού συντρόφους

Φράχτες στον κόσμο υψώνει καθημερινά η Τουρκία. Μετά την απαγόρευση στην wikipedia ήρθε και η απαγόρευση στις τηλεοπτικές εκπομπές γνωριμιών!

Η συντηρητική τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις πολύ δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν γνωριμίες ζευγαριών, σύμφωνα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, αναφέρει διάταγμα που δημοσιεύεται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

“Στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, αυτό το είδος των εκπομπών στις οποίες οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους για να βρουν ερωτικό σύντροφο… δεν μπορούν να επιτρέπονται”, σύμφωνα με το διάταγμα αυτό.

Απαγορεύτηκε και η πρόσβαση στην wikipedia

νωρίς σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε άλλο κυβερνητικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο διακόπτεται η πρόσβαση από την Τουρκία στην συνεργατική παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια wikipedia.
Το γεγονός έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων για το τι μέρα έχει ξημερώσει στην Τουρκία μετά το δημοψήφισμα.

Ο αποκλεισμός της wikipedia έγινε το πρωί με απόφαση της τουρκικής αρχής που εποπτεύει τις επικοινωνίες, η οποία επικαλείται τον περίφημο νόμο 5156, ο οποίος αντιβαίνει τις ευρωπαϊκές αρχές.
 

Λίγο αργότερα δικαστήριο της Άγκυρας επικύρωσε αυτή την απόφαση. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την απόφαση κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ